Încă 7 moldoveni, infectați cu Covid-19, au decedat. Bilanțul a ajuns la 719 victime

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, încă 7 moldoveni au decedat de Covid-19. Pacienții aveau vârsta cuprinsă între 51 și 71 de ani.

separator

Deces 713: Femeie de 70 ani, din raionul Șoldănești. Internată la data de 14 iulie, la Spitalul Raional Șoldănești. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă cronică, cardiopatie ischemică.

Deces 714: Bărbat de 66 ani, din Transnistria. Internat la data de 3 iulie, la Spitalul din Transnistria. Comorbidități: insuficiență cardiacă, diabet zaharat, obezitate.

Deces 715: Bărbat de 69ani, din raionul Anenii-Noi. Internat la data de 16 iulie, la Spitalul Raional Anenii-Noi. Comorbidități: cardiopaie hipertensivă, ischemică, diabet zaharat, hipertensiune arterială gr. III.

Deces 716: Femeie de 68 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 19 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie hipertensivă și dismetabolică, obezitate.

Deces 717: Bărbat de 58 ani, din raionul Taraclia. Transferat, la data de 26 iunie, de la Spitalul Raional Taraclia, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: insuficiență renală, pncreatită cronică.

Deces 718: Femeie de 71 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 21 iulie, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială gr. II.

Deces 719: Bărbat de 51 ani, din raionul Călărași. Internat la data de 9 iulie, la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, pancreatită cronică, cord cronic hipertensiv subcompensat.

307 cazuri noi de Covid-19, înregistrate în Moldova
Articolul anterior
Ce părere are Pavel Stratan despre relația fiicei sale cu Edward Sanda
Articolul următor
Alte articole interesante