Încă o bloggeriță moldoveancă, victimă a șantajului pe Instagram. ,,Mi s-au cerut 1000 de euro, dar într-un final am achitat 600, cu reducere”

Scandalul cu bloggerii moldoveni de pe Instagram ia proporții. Încă o bloggeriță, cu peste 200 mii urmăritori, susține că a fost șantajată de rivali și forțată să achite o sumă mare de bani pentru a nu-i fi șters contul și postarea cu concursuri.

Daniela Costețchi a dat de înțeles că de vină ar fi tot Daniela Cheltuitor, o altă bloggeriță cu mii de fani care ,,ar fi făcut rău” mai multor concurenți, precum Katy Black, Dan Ioniță, Ivan White, angajând un hacker specializat în spargerea de conturi.

Într-un filmuleț video, Daniela spune că i s-ar fi cerut 1.000 de euro ca să nu-i fie blocat contul de Instagram, dar într-un final ar fi achitat doar 600 euro.

„Într-un final eram mulțumită ca să ajung la un numitor comun cu pagina respectivă și să-mi pună o taxă, doar ca să nu fiu atinsă”.

Tânăra mai spune că persoana din spatele acestei pagini ar fi preîntâmpinat-o că dacă în viitor va mai posta concursuri pe pagina sa va trebui să achite de fiecare dată câte 600 de euro pentru ca să nu-i fie ștearsă postarea.

„Toata lumea mă întreabă de ce nu ies în story dupa acel videoclip postat. Sincer, chiar stăteam si mă gândeam, să continui showul mai departe, sau nu? Dar cred că o să mă retrag puțin și o să merg să rezolv problema pe cale legală pentru ca acuzațiile care le-am primit la adresa mea sunt false. O să merg până la capăt să vedem care este realitatea”, susține Daniela Cheltuitor, într-un story.

Mai mulți influenceri de la noi susțin că un alt influencer, din spirit de rivalitate, angajează hackeri ca să le șteargă pagini și concursuri pe Instagram.

Tendință nouă la Moscova. QR cod tatuat pe mână pentru a arăta tuturor că ești vaccinat
Articolul anterior
Avion distrus de grindină la Milano. Pilotul a cerut revenirea pe aeroport
Articolul următor
Alte articole interesante