Încă o victimă în urma accidentului de la Hâncești: șoferul mașinii Dacia, de 34 de ani, a murit pe patul de spital

Noi detalii în cazul accidentului tragic din această dimineață de pe traseul Cimișlia-Hâncești.

Șoferul automobilului Dacia, în vârstă de 34 de ani, a murit pe patul de spital.

„Anunțăm cu regret că, în urma traumelor primite în accidentul care  a avut loc în dimineața zilei de astăzi, în apropiere de satul Bozieni, a decedat șoferul automobilului Dacia. Acesta avea 34 de ani și se afla în automobil împreună cu fratele său de 31 de ani, care la acest moment se află internat în spitalul raional Hâncești”, se arată într-un comunicat emis de poliție.

Amintim că accidentul a avut loc astăzi în jurul orei 07.00, pe traseul Chișinău – Cimișlia în apropiere de localitatea Bozieni, din raionul Hîncești.

Automobilul de marca Dacia care se deplasa din direcția Cimișlia spre Hîncești, în circumstanțe necunoscute a ieșit pe banda de sens opus, ciocnindu-se cu un automobil de marca Volkswagen Transporter.

Automobilul Volkswagen se deplasa din direcția Hîncești spre Cimișlia, fiind condus de un bărbat de 50 de ani, angajat al Inspectoratului General de Carabinieri. Automobilul Dacia, ce aparține unei companii de Taxi, era condus de bărbatul de 34 de ani, având trei pasageri, toți locuitori ai satului Hîrtop din raionul Cimișlia, printre care doi bărbați de 31 de ani și un bărbat de 29 de ani.

În urma impactului, bărbatul de 29 de ani a decedat pe loc. Acesta era angajat al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră și era tată a trei copii minori.

Medicul Raed Arafat s-a vaccinat astăzi împotriva Covid-19
Articolul anterior
Cum se explică cifrele mici de noi cazuri de Covid-19 confirmate în Republica Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante