„Încă se consideră căsătorit”. Prin ce trece John Travolta la aproape 3 ani de la moartea soției

John Travolta îi va fi întotdeauna devotat regretatei soții, Kelly Preston. Actrița avea doar 57 de ani când a murit de cancer la sân în 2020, iar de atunci John Travolta, protagonistul din filmul „Grease”, se pare că nu a mai fost la nicio întâlnire și nici nu are vreo intenție pe viitor.

John Travolta and Kelly Preston at the 'Gotti' New York Premiere jpeg

„John încă se consideră căsătorit și spune că îi va rămâne loial lui Kelly până în ziua în care va muri”, a dezvăluit o sursă apropiată actorului, notează okmagazine.com. „Nu intenționează să iasă la întâlniri. Este trist, dar, în esență, a făcut un jurământ pentru tot restul vieții sale”.

Aceeași sursă a mai explicat că John Travolta, în vârstă de 68 de ani, nici măcar nu poate concepe ideea de „a se mai îndrăgosti vreodată”, deoarece „spune că ar fi o trădare a memoriei lui Kelly”. „El vorbește despre Kelly în mod constant”, a adăugat apropiatul actorului. „Le-a fost atât de bine împreună, încât lui îi este foarte greu să meargă mai departe cu altcineva”.

Cu toate acestea, John Travolta a reușit să își adune forțele datorită copiilor săi: fiica Ella Bleu, în vârstă de 22 de ani, și fiul Ben, în vârstă de 12 ani. „Copiii sunt totul pentru el”, a declarat aceeași sursă. „Dacă nu ar fi fost ei, cine știe ce ar fi făcut actorul”.

Kelly Preston și John Travolta l-au avut împreună și pe fiul Jett, dar acesta a murit în mod tragic în urma unei crize la vârsta de 16 ani, după ce fusese diagnosticat cu boala Kawasaki la doar un an.

John Travolta și copiii

Kelly Preston a murit la doar 57 de ani din cauza cancerului la sân

Ziua de 12 iulie 2020 a fost o zi neagră pentru John Travolta. După doi ani de luptă împotriva cancerului, de tratamente, soţia sa a pierdut lupta. Kelly Preston a murit din cauza cancerului. Conform unui apropiat al familiei, actriţa s-a stins din viaţă dimineaţa: „În dimineaţa zilei de 12 iulie 2020, Kelly Preston, o soţie şi o mamă iubitoare, s-a stins din viaţă după doi ani de luptă împotriva cancerului la sân.”, scria publicaţia People. „De o bună perioadă de timp, aceasta şi-a trăit viaţa discret şi făcea anumite tratamente fiind susţinută întotdeauna de familie şi prietenii apropiaţi”.

Kelly Preston era măritată cu actorul John Travolta din 1991. Celebrul actor a fost devastat după pierderea soţiei, pe reţelele de socializare, la vremea respectivă, a scris un mesaj emoţionant: „Era un suflet luminos, frumos şi iubitor, care avea grijă profundă de ceilalţi şi care dădea viaţă la tot ceea ce atingea. Familia vă cere să înţelegeţi nevoia de confidenţialitate în acest moment”.

John Travolta și soția
John Travolta și soția

sursa

Catastrofă ecologică la Drăsliceni! Mii de pești au murit în iazul din localitate după caniculă. Apel către localnici pentru a ajuta la strângerea acestora

După canicula care a durat mai bine de o săptămână, mii de pești au murit în iazul din satul Drăsliceni, raionul Criuleni! Primăria comunei a venit cu un apel către localnici în care îi roagă să se mobilizeze pentru a ajuta la strângerea acestora, informează unica.md.

”APEL la mobilizare. Stimați locuitori ai comunei Drăsliceni, în legătură cu situația excepțională creată la iazul din s. Drăsliceni, unde arendașul iazului nu mai face față de unul singur volumului de pește decedat, deja nici nu mai raspunde la apeluri (a reușit să strângă doar peștele cel mare, acum a murit și pestele mic), apelăm la ajutorul fiecăruia dintre Dumneavoastră care aveți posibilitate, de a ne mobiliza împreună forțele la strângerea peștelui decedat.

Vă așteptăm mâine 24.07.2024, ora 08.00, partea iazului spre Drăsliceni cu găleți, cizme de cauciuc, mască și alte unelte care credeți că vor fi de ajutor. Peștele strâns va fi îngropat.”, anunță primăria comunei.

Un moldovean a murit în condiții misterioase în Italia. Corpul acestuia a fost găsit în locuința sa, chiar de mama acestuia

Presa italiană scrie despre moarea în condiții misterioase a unui cetățean moldovean, găsit fără suflare în locuința sa din Parma, Italia.

Un bărbat de 45 de ani, originar din Republica Moldova, a fost găsit mort în locuința sa din localitatea italiană Parma, provincia cu același nume din regiunea Emilia-Romagna, în seara zilei de vineri, 19 iulie 2024.

Mama bărbatului a fost cea care a descoperit tragedia, în jurul orei 20:00, când a revenit acasă și l-a găsit pe fiul său fără semne de viață pe podeaua apartamentului în care locuia bărbatul moldovean, situat în Piazzale Mestri din Parma, scrie rotalianul.com.

Echipele de intervenție, inclusiv serviciul de ambulanță 118, poliția, echipele de intervenție rapidă, poliția criminalistică și echipele de investigații, au sosit imediat la fața locului, relatează Parma Today.

Potrivit primelor informații oferite de poliție, cauza decesului ar putea fi un accident domestic.

Deși inițial s-a vehiculat ipoteza că un cuțit ar fi fost găsit lângă corp și că ar fi existat răni provocate de o armă tăioasă, poliția a infirmat aceste informații.

Ancheta este în desfășurare pentru a se asigura că nicio posibilitate nu este exclusă și că toate circumstanțele în care s-a produs decesul sunt clarificate.

Autoritățile continuă să adune informații și să investigheze detaliile cazului pentru a determina exact ce s-a întâmplat în acea seară tragică.

Președintele Uniunii Chinologice din Moldova, cercetat penal de CNA după ce ar fi furat circa 17 milioane de lei

Ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurorii mun. Chișinău au desfășurat astăzi percheziții în cadrul unei cauze penale în care este vizat președintele AO ”Uniunea Chinologică din Moldova”. Acesta este bănuit că ar fi sustras de la participanții la diferite expoziții naționale și internaționale circa 17 milioane de lei, informează unica.md cu referire la un comunicat al instituției.

Urmărirea penală a fost începută în temeiul unei bănuieli rezonabile privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de art.190 alin.(6) din Codul penal. Potrivit materialelor administrate în cadrul procesului penal rezultă o bănuială rezonabilă că, în perioada 2019-2024, președintele AO ”Uniunea Chinologică din Moldova”, organizând expoziții naționale și internaționale de câini, prin intermediul AO „Centrul Chinologic UCM”, prin abuz de încredere și inducere în eroare a sustras mijloace bănești în cuantum de 16 830 000 de lei. Suma provine din taxa achitată de participanți, (în funcție de nivelul expoziției și rasa de câini), bani care urmau să fie reflectați în evidența contabilă a Asociației. Respectiv, din suma totală de cca 19 000 000 de lei încasată, doar 2 170 000 de lei au fost contabilizate.

În prezent, Centrul Național Anticorupție desfășoară acțiuni, sub conducerea procesuală a Procuraturii mun. Chișinău, în vederea stabilirii și documentării tuturor persoanelor implicate în acțiunile ilegale menționate și atragerii la răspundere penală a acestora.

Amintim că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată, iar cercetările în acest caz continuă.

Oleg Spînu, faimosul moldovean în vârstă de 14 ani, i-a cucerit pe jurații de la ,,Românii au Talent”
Articolul anterior
Cleopatra Stratan a vorbit despre anii copilăriei: De ce a fost nevoită să schimbe mai multe școli
Articolul următor