„Încă se consideră căsătorit”. Prin ce trece John Travolta la aproape 3 ani de la moartea soției

John Travolta îi va fi întotdeauna devotat regretatei soții, Kelly Preston. Actrița avea doar 57 de ani când a murit de cancer la sân în 2020, iar de atunci John Travolta, protagonistul din filmul „Grease”, se pare că nu a mai fost la nicio întâlnire și nici nu are vreo intenție pe viitor.

John Travolta and Kelly Preston at the 'Gotti' New York Premiere jpeg

„John încă se consideră căsătorit și spune că îi va rămâne loial lui Kelly până în ziua în care va muri”, a dezvăluit o sursă apropiată actorului, notează okmagazine.com. „Nu intenționează să iasă la întâlniri. Este trist, dar, în esență, a făcut un jurământ pentru tot restul vieții sale”.

Aceeași sursă a mai explicat că John Travolta, în vârstă de 68 de ani, nici măcar nu poate concepe ideea de „a se mai îndrăgosti vreodată”, deoarece „spune că ar fi o trădare a memoriei lui Kelly”. „El vorbește despre Kelly în mod constant”, a adăugat apropiatul actorului. „Le-a fost atât de bine împreună, încât lui îi este foarte greu să meargă mai departe cu altcineva”.

Cu toate acestea, John Travolta a reușit să își adune forțele datorită copiilor săi: fiica Ella Bleu, în vârstă de 22 de ani, și fiul Ben, în vârstă de 12 ani. „Copiii sunt totul pentru el”, a declarat aceeași sursă. „Dacă nu ar fi fost ei, cine știe ce ar fi făcut actorul”.

Kelly Preston și John Travolta l-au avut împreună și pe fiul Jett, dar acesta a murit în mod tragic în urma unei crize la vârsta de 16 ani, după ce fusese diagnosticat cu boala Kawasaki la doar un an.

John Travolta și copiii

Kelly Preston a murit la doar 57 de ani din cauza cancerului la sân

Ziua de 12 iulie 2020 a fost o zi neagră pentru John Travolta. După doi ani de luptă împotriva cancerului, de tratamente, soţia sa a pierdut lupta. Kelly Preston a murit din cauza cancerului. Conform unui apropiat al familiei, actriţa s-a stins din viaţă dimineaţa: „În dimineaţa zilei de 12 iulie 2020, Kelly Preston, o soţie şi o mamă iubitoare, s-a stins din viaţă după doi ani de luptă împotriva cancerului la sân.”, scria publicaţia People. „De o bună perioadă de timp, aceasta şi-a trăit viaţa discret şi făcea anumite tratamente fiind susţinută întotdeauna de familie şi prietenii apropiaţi”.

Kelly Preston era măritată cu actorul John Travolta din 1991. Celebrul actor a fost devastat după pierderea soţiei, pe reţelele de socializare, la vremea respectivă, a scris un mesaj emoţionant: „Era un suflet luminos, frumos şi iubitor, care avea grijă profundă de ceilalţi şi care dădea viaţă la tot ceea ce atingea. Familia vă cere să înţelegeţi nevoia de confidenţialitate în acest moment”.

John Travolta și soția
John Travolta și soția

sursa

O mamă și-a ucis ambii băieți, iar apoi și-a luat zilele. Vecinii nu înțeleg de ce a recurs femeia la un astfel de gest: „Păreau complet normali, o familie fericită”

O familie s-a spulberat, după ce mama și-a ucis cei doi fii și apoi și-a pus capăt zilelor. Motivul halucinant pentru care femeia a ales să pună punct atât vieții sale, cât și vieților copiilor.

Incident halucinant în Marea Britanie, acolo unde o mamă în vârstă de 47 de ani a fost descoperită moartă, alături de trupurile neînsuflețite ale celor doi copii ai săi. Băiețeii aveau 9, respectiv 7 ani.

Mama celor doi băieți i-ar fi ucis pe cei doi, i-ar apoi și-ar fi pus capăt zilelor.

Vecinii familiei spun că mama băieților nu s-a comportat niciodată neobișnuit. Ei erau originari din Polonia, stabiliți în Marea Britanie.

Cadavrele celor trei membri ai familiei au fost descoperite la data de 9 martie, după ce autoritățile au forțat intrarea în casa în care aceștia locuiau.

Autoritățile au fost șocate când au văzut oroarea comisă. Mama copiilor i-ar fi asfixiat pe aceștia cu ajutorul unui colier de plastic, după care s-ar fi sinucis. Examinările post-mortem spun că motivul decesului în cazul tuturor membrilor familiei este spânzurarea.

„Maximus era pe pat în timp ce Alexander stătea întins pe podea lângă pat”, a transmis Oliver Stride, reprezentant al comandamentului specializat în criminalitate al Poliției Metropolitane din Londra, notează Kanald, conform Daily Mail.

De ce ar fi recurs femeia la un astfel de gest oribil?

Potrivit autorităților, cel care a identificat trupurile fără viață este chiar tatăl copiilor. Bărbatul a divorțat de mama băieților cu mai mult timp în urmă, iar cei care au cunoscut-o pe femeie spun că despărțirea ar fi făcut-o să recurgă la un asemenea gest cutremurător.

Localnicii sunt de-a dreptul îngroziți de ceea ce s-a petrecut la ei în cartier. Zona era considerată una liniștită. 

Membrii familiei erau apreciați și respectați de vecini

Localnicii mai spun că această familie nu a făcut niciodată probleme și erau văzuți drept persoane cumsecade.

Interesant este că, cu puțin timp înainte ca femeia să îi ucidă pe fii săi, una dintre vecinele sale i-a văzut pe cei trei în parc și, după părerea ei, aceștia erau foarte fericiți.

„Este cu adevărat șocant. Suntem o comunitate atât de strânsă, căreia îi pasă cu adevărat unul de celălalt”, „Erau polonezi. Prietena mea de peste drum a spus că nu l-a văzut pe soț de ceva vreme. Obișnuiam să o văd pe bunică plimbându-i pe cei doi copii. Obișnuiam să văd familia mergând până în parc și la oficiul poștal și mereu ne salutam”, au povestit vecinii polonezilor.

Elveția instalează panouri fotovoltaice între șinele de cale ferată

Start-up-ul elvețian Sun-Ways instalează în premieră pentru întreaga lume panouri fotovoltaice între șinele de cale ferată în zona vestului țării.

Premieră: Un start-up instalează panouri fotovoltaice între șinele ferate

Măsura vine în contextul în care schimbările climatice împing tot mai tare Europa să facă tranziția spre energia verde, astfel că întreprinzătorii și companiile încearcă să valorifice și cele mai puțin obișnuite locuri în acest sens, transmite bani.md.

Inspirată de demersul elvețienilor, societatea feroviară germană Deutsche Bahn experimentează de altfel și ea cu un sistem similar.

Start-up-ul Sun-Ways este însă primul care folosește panouri fotovoltaice detașabile, proiectul fiind derulat în colaborare cu Institutul Federal de Tehnologie din Lausanne.

„Aceasta este, de fapt, inovația. Și este de altfel una esențială din moment ce șinele de cale ferată trebuie să aibă parte de lucrări de mentenanță din când în când”, a declarat Baptiste Danichert, cofondator Sun-Ways.

Cât despre modul în care acestea vor fi instalate, un tren special conceput de compania elvețiană de mentenanță a șinelor Scheuchzer va merge pur și simplu cu viteză mică pe deasupra șinelor, așezând panourile solare precum un „covor” fotovoltaic.

Electricitatea produsă în acest fel nu va fi folosită însă la alimentarea rețelei feroviare, ceea ce ar fi, conform sursei citate, un lucru prea complicat, urmând să fie direcționată în schimb către alimentarea cu energie a caselor din zonă.

Compania Sun-Ways are de altfel planuri mari cu invenția sa, reprezentanții acesteia luând chiar în considerare să instaleze astfel de panouri pe întregul circuit de cale ferată al Elveției, ce măsoară peste 5000 de kilometri.

Dacă acest lucru ar fi realizat, panourile fotovoltaice ar acoperi o suprafață echivalentă cu 760 de stadioane de fotbal. Video:

Așa-numita „Curte Supremă” din Transnistria a condamnat un tânăr din Chișinău la 20 de ani de închisoare

Alexandru Dimov, tânărul originar din Chișinău care a fost învinuit că ar fi dat foc comisariatului din Tiraspol în luna mai 2022, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare de către așa-numita „Curte Supremă” din Transnistria Sentința poate fi contestată în termen de o săptămână și nu este definitivă.

La Transnistria, benvenuti in Unione Sovietica! – Liceo G. D. Romagnosi

Este important de menționat că verdictul a fost citit în spatele ușilor închise, iar conform presei locale, cu 15 minute înainte de începerea ședinței de judecată, Dimov ar fi scris o declarație prin care se opunea prezenței presei în sala de judecată, transmite diez.md.

Până în prezent, Biroul politicii pentru reintegrare nu a emis nicio reacție în legătură cu această sentință.

Amintim că, în data de 24 mai 2022, așa-numitul minister al afacerilor interne din regiunea transnistreană a anunțat că două persoane din Republica Moldova, Chișinău, sunt suspecte de incendierea clădirii așa-zisului comisariat militar republican din regiune. De asemenea, așa-zisele autorități de la Tiraspol menționau atunci că una dintre acele două persoane acuzate „are legături cu structurile de forță din Moldova”.

Oleg Spînu, faimosul moldovean în vârstă de 14 ani, i-a cucerit pe jurații de la ,,Românii au Talent”
Articolul anterior
Cleopatra Stratan a vorbit despre anii copilăriei: De ce a fost nevoită să schimbe mai multe școli
Articolul următor