Încă un angajat medical din Moldova, răpus de noul Coronavirus

Medicul farmacist Nicolae Teterea, fost șef al serviciului farmaceutic din cadrul IMSP SCR ”Timofei Moșneaga”, a pierdut lupta cu noul coronavirus.

”Aducem sincere condoleanțe familiei Teterea, în legătură cu decesul fostului nostru coleg, Nicolae Teterea. Domnul Nicolae a activat în IMSP SCR ”Timofei Moșneaga” peste 35 de ani în funcție de medic farmacist și ulterior șef serviciu farmaceutic. Acesta a demisionat câțiva ani în urmă. Cu regret, dumnealui a fost răpus de virusul COVID – 19. 

Nicolae Teterea a muncit cu multă dăruire în cadrul spitalului nostru, asigurând cu responsabilitate maximă, serviciul respectiv fiind unul prioritar în activitatea instituției. Mereu era la datorie, soluționa fără ezitare orice sarcină. A fost un manager model în serviciul farmaceutic.

E o pierdere dureroasă pentru colectivul nostru. Mulțumim, dragă coleg pentru aportul esențial acordat cu brio în asigurarea tratamentului pecienților, mulțumim pentru amintirile și colaborarea frumoasă. Condoleanțe familiei și rudelor îndurerate. Dumnezeu să Va odihnească în pace!”, au scris colegii medicului decedat.

Găgăuzia a returnat Ministerului Sănătății lotul de vaccin AstraZeneca
Articolul anterior
Toate școlile din raionul Orhei se deschid
Articolul următor
Alte articole interesante