Încă un medic anesteziolog a decedat din cauza Covid-19

Medicul anesteziolog Tudor Vangheli, care activa la Spitalul Asociaţiei Curativ-Sanatoriale şi de Recuperare a Cancelariei de Stat a RM, s-a stins din viață în urma complicațiilor cauzate de nemilosul virus Covid-19.

separator

Virginia Vangheli, profesoară, soția medicului, a publicat un mesaj emoționant în memoria acestuia:

,,În viață întâlnim oameni și OAMENI de la care luăm lecții de viață. Alături de unii învățăm din greșeli sau dezamăgiri, ÎMPREUNĂ cu CEI DE CALITATE învățăm să alegem grâul de neghină, să recunoaștem adevăratele valori, să iubim necondiționat, să dăruim continuu, să credem în noi și să fim siguri în UMĂRUL PUTERNIC din preajmă. Sunt o norocoasă, pentru că Dumnezeu mi-a scos în cale mai mulți OAMENI valoroși, cu mult caracter ♥️. OMUL vieții mele, alături de care am crescut, este Tudor Vangheli, un MODEL de soț, tată, doctor, prieten. Îți sunt foarte recunoscătoare pentru TOT, scumpul meu și rog pe Bunul Dumnezeu să ne țină puternici în continuare♥️♥️♥️!”, a scris Virginia Vangheli.
Un mesaj de condoleanțe a publicat Aliona Mandatii, viceprepreședinte Platformei DA:

„Acum o oră s-a stins din viață un foarte bun prieten, un Om minunat, medic -anesteziolog care s-a dedicat profesiei timp de 40 ani, a fost răpus de Covid. Eu nu pot să cred, sunt derutată total, cum așa Doamne, de ce El??? Odihnește-te în pace cumetrul meu drag, ai fost și vei rămâne în inimile familiei noastre pentru totdeauna unul dintre cei mai apropiați și înțelept prieten…Tudor Vangheli, iți mulțumesc pentru faptul că ai fost în viața noastră, adio prietene!”, a scris în mesajul de adio viceprepreședinte Platformei DA.

Ministrul Sănătăţii din Cehia, demis după încălcarea măsurilor de prevenție anti-Covid-19
Articolul anterior
Celebrul model Emily Ratajkowski este însărcinată. Primele imagini cu burtica!
Articolul următor
Alte articole interesante