Incendiu devastator într-o gospodărie din Bălți

Incendiu devastator într-o gospodărie din Bălți. Focul a izbucnit de la o lumânare nestinsă.

Totul ar fi izbucnit din cauza unei lumânări lăsate aprinsă în memoria proprietarului gospodăriei, care a decedat acum 40 de zilei. Totul a avut loc în data de 25 august, într-o gospodărie de pe strada Ivan Turghenev.

Pompierii au fot chemați de vecini care au observat locuința învăluită de foc și fum, scrie echipa.md. La fața locului au intervenit două echipaje specializate. Aceștia au reușit să stingă flăcările într-o oră și 20 de minute. Chiar dacă s-a intervenit rapid, incendiul, care a izbucnit în bucătăria de vară, s-a răspândit și pe locuință, distrugând holul și o odaie. Vecinii au relatat pentru un portal local de știri că totul s-ar fi întâmplat după ce proprietara casei a aprins o lumânare și a lăsat-o să ardă în memoria soțului ei, care a decedat acum 40 de zile.

Din fericire, bătrâna a scăpat nevătămată. Versiunea preliminară a pompierilor este imprudența în timpul utilizării focului. Circumstanțele, dar și suma pagubelor materiale provocate de incendiu urmează a fi stabilite de specialiști.

Maia Sandu, emoționată la recepția de Ziua Independenței
Articolul anterior
Ziua Independenţei, sărbătorită în localităţile ţării
Articolul următor