Incendiu devastator la o biserică românească din Italia. Pompierii n-au mai putut salva nimic

O biserică românească din Italia s-a făcut scrum, duminică, 17 octombrie. Pompierii au intervenit rapid, flăcările riscând să se extindă și la casele vecine.

Biserica Ortodoxă Română din Pavona, localitate din zona Albano Laziale, în apropierea Romei, a fost cuprinsă de un incendiu puternic. Potrivt presei locale, incidentul s-a petrecut duminică, 17 octombrie, în jurul orei 13:00, scrie stiridiaspora.ro.

Conform primelor reconstituiri, incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit la un frigider. Pompierii au intervenit rapid la fața locului, iar unele locuințe din preajma bisericii au fost evacuate. La fața locului au sosit echipele de pompieri din Nemi, Marino și Pomezia (Lazio).

Unele case, situate în apropierea clădirii, au fost evacuate pentru a permite pompierilor să efectueze operațiunile de stingere a incendiului.

În interiorul camerei în care era frigiderul respectiv, pompierii au găsit și butelii de gaz. Din păcate, biserica situată pe via Palermo a fost aproape complet distrusă de flăcări.

Este din nou însărcinată, la doar 7 luni după ce a devenit mamă pentru prima dată
Articolul anterior
Situaţie critică în România. OMS vine să-i ajute pe medicii români
Articolul următor