Incendiu la gunoiștea din Vatra! Fumul dens a împânzit orașul

În după amiaza zilei de 02 mai pompierii din capitală au intervenit pentru a lichida un incendiu, care a izbucnit la gunoiștea din orașul Vatra din municipiul Chișinău, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:08. La fața locului au fost îndreptate două echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că o suprafață de circa 30 de ari de gunoi este cuprinsă de flăcări. Datorită intervenției operative a pompierilor, focul nu a obținut răspândire, fiind localizat către ora 14:39. La moment, echipajele lucrează la fața locului pentru lichidarea completă a flăcărilor. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite.

Doi mari artiști au fost îndrăgostiți de aceeași femeie, dar ea l-a ales pe altul. Cum s-a încheiat intriga amoroasă

De curând, Connect-R a susținut un concert pe stadionul din Giulești, cu ocazia aniversării a 100 de ani de la înființarea Clubului Rapid. Aflat pe scenă, cântărețul a interpretat și piesa „Rita’, dezvăluind povestea din spatele acesteia. În fața publicului numeros, artistul a spus că el și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie, iar intriga amoroasă a avut un final neașteptat.

În vara anului 2021, Smiley și Connect-R au lansat single-ul „Rita’, o piesă care a avut un succes colosal la vremea respectivă. Videoclipul și piesa fac trimitere la o intrigă amoroasă, cei doi protagoniști fiind rivali. „Rita este o piesă de dans, dar şi de feeling, este o piesă lucrată în detaliu despre o temă foarte actuală: ce alegem în viaţă, cine triumfa? Nevoia de siguranţă şi confort, sau inima? Sunt sigur că o să vă placă şi clipul, este ca un film căruia abia aştepţi să-i vezi finalul, dar care rămâne unul deschis în mintea, amintirile şi inima fiecărui om care ascultă piesa’, a spus Smiley, la vremea respectivă, scrie viva.ro.

Recent, aflat pe stadionul din Giulești, Connect-R a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre povestea din spatele piesei „Rita’, lansată în colaborare cu Smiley. Artistul a vorbit despre intriga amoroasă care stă la baza melodiei, susținând că el și soțul Ginei Pistol au fost îndrăgostiți de aceeași femeie.

Connect-R și Smiley au fost îndrăgostiți de aceeași femeie

La aniversarea de 100 de ani a Clubului Sportiv Rapid, Connect-R a susținut un scurt program artistic. Cântărețul a interpretat piesa „Rita’, hitul verii 2021, dezvăluind povestea din spatele acesteia. Se pare că Smiley și Connect-R au fost îndrăgostiți de aceeași femeie, iar intriga amoroasă s-a încheiat într-un mod neașteptat, căci „Rita’ l-ar fi ales pe Marius Moga.

„Piesa următoare este despre o femeie pentru care m-am bătut cu Smiley. Da, pe bune! Pentru ca, în final, să rămână cu Moga’, a spus Connect-R în timp ce se afla pe scenă, potrivit cancan.ro.

Cum se înțeleg Smiley și Connect-R

Colegi de scenă, Smiley și Connect-R sunt prieteni apropiați și au colaborat atunci când se aflau la început de drum. Ideea colaborării pentru piesa „Rita’ a venit din partea lui Connect-R, iar soțul Ginei Pistol a acceptat imediat propunerea.

„Am mai lucrat cu el la începutul carierei mele (Smiley – n.r.) şi am rămas încă de atunci impresionat de calităţile lui de om de studio, de compozitor. Am venit cu ‘Rita la el aproape gata, şi-a scris strofa, a făcut şi un after-refren superb şi iată că a ieşit o piesă care sperăm din suflet să placă. Deşi eu mi-am obişnuit publicul în ultimul timp cu piese care vindecă, ei bine, muzica trebuie şi să bine dispună, nu doar să vindece. Aşa e ‘Rita, te face să zâmbeşti, să dansezi, să te mişti, a afirmat Connect-R, în 2021.

Anișoara Loghin revine în lumina reflectoarelor! Prima apariție a prezentatoarei la TV după nașterea fiicei

Prezentatoarea TV Anișoara Loghin a fost printre invitații speciali la filmările emisiunii ”Gusturile se discută” de la PRO TV și a fost luată la întrebări de jurnaliștii de la O seară Perfectă.

”Încă mi-e dor de ”O seară Perfectă”, doar că îmi este destul de dificil.”, a mărturisit prezentatoarea.

Anișoara Loghin a povestit câte puțin despre copiii ei: ”Raul e sănătos și merge la grădiniță, dar Carla îmi solicită toată atenția, tot timpul.”

Deși arată foarte bine la doar câteva luni după naștere, prezentatoarea TV spune că mai are câteva kilograme de dat jos.

”Mănânc pe apucate, nu țin niciun regim, din păcate. Sper că pe măsură ce va mai crește copilul, mă voi ocupa și de mine puțin. Ultimele kilograme se duc mai greu.

Anișoara Loghin este căsătorită cu fotbalistul Radu Ginsari. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Raul, iar de câteva luni și o fetiță pe nume Carla.

Fanii Barbie vor putea în curând să locuiască în casa în mărime naturală a celebrei păpuşi. Se dă în chirie, în Malibu! Vezi cum arată

Fanii Barbie vor putea în curând să locuiască în casa în mărime naturală a celebrei păpuşi Mattel. Pentru a promova filmul regizat de Greta Gerwig, care va fi lansat în cinematografe pe 19 iulie, Airbnb va oferi spre închiriere casa de vis Barbie din Malibu, California, scrie digi24.ro.

Fanii interesaţi se pot înregistra pe site-ul Airbnb începând cu 17 iulie, ora 19.00, pentru a rezerva proprietatea, scrie News.ro. Casa va putea fi închiriată doar pe 21 şi 22 iulie 2023, pentru două sejururi individuale de o noapte pentru maximum două persoane.

Chiriaşii vor fi responsabili doar pentru costurile de călătorie până în Malibu. Această reşedinţă de la malul mării a fost vopsită în roz aprins şi dispune de o piscină uriaşă, un teren de sport, un atelier de activităţi, o bucătărie complet echipată şi o sală de cinema. În timpul şederii lor, locatarii vor putea descoperi şi decoraţiuni în stilul Barbie, precum un cal uriaş din plastic, plăci de surf, o sală de patinaj pe role şi un ring de dans disco.

Cu ocazia lansării filmului „Barbie”, Airbnb se angajează, de asemenea, să facă o donaţie unică către Salvaţi Copiii, care oferă resurse de învăţare şi sprijin copiilor, familiilor şi comunităţilor pentru a sprijini încrederea fetelor.

Dosarul ”Aeroport”, pe masa magistraților! Cine sunt cei opt oameni de stat, care vor fi judecați
Articolul anterior
Grațioase și talentate! Tinerele gimnaste din Moldova au strălucit în Franța
Articolul următor