Incendiul din Odessa: 14 persoane sunt date dispărute

Un mort, 27 de răniţi şi 14 persoane date dispărute la Odesa, într-un incendiu la o clădire cu şase etaje în care se află sediile mai multor licee şi institute de studii superioare.

separator
În total 14 persoane erau date dispărute joi în Ucraina, într-un incendiu într-un imobil la Odesa (sud), a anunţat preşedintele Volodimir Zelenski, relatează AFP.

Incendiul a izbucnit miercuri, într-o clădire din centrul oraşului în care se află sediile mai multor licee şi institute de studii superioare, potrivit news.ro.

O elevă în vârstă de 16 ani a murit, iar alte 27 de persoane au fost rănite în incendiu.  Flăcările au fost controlate joi dimineaţa, iar zeci de pompieri continuau să caute în ceea ce a rămas din această clădire cu şase etaje, distrusă parţial.

”Sperăm ca cele 14 persoane date dispărute să fie găsite în viaţă”, a scris pe Facebook Zelenski. Şapte pompieri au fost răniţi, iar cinci dintre persoanele rănite se află în stare gravă.

Autorităţile au deschis o anchetă cu privire la originea incendiului. Un moment de tăcere a fost respectat în Rada Supremă (Parlament).

alte Articole interesante