Individul care a împușcat 11 oameni în Germania, a lăsat o scrisoare-confesiune

Un bărbat înarmat, suspectat că ar fi împuşcat mortal 11 persoane în două baruri de narghilea cu speific arab din localitatea Hanau, din sud-vestul Germaniei, şi-a exprimat opiniile de extremă dreaptă într-o scrisoare-confesiune pe care acesta a lăsat-o, informează cotidianul german Bild.

separator
Bărbatul a fost găsit mort în locuinţa sa la scurt timp după atacuri şi un alt trup neînsufleţit, deocamdată neidentificat, a mai fost descoperit la domiciliul bărbatului, în Hanau, a anunţat poliţia germană.

Potrivit Bild, care nu-şi dezvăluie sursele, bărbatul a lăsat şi o înregistrare video în care revendică atacurile. Ziarul mai scrie că bărbatul era cetăţean german şi că în maşina lui au fost găsite reviste despre muniţie şi arme. El avea şi licenţă de vânătoare cu arme de foc.

Cel puțin 11 persoane au fost ucise, miercuri seara, în Hanau, lângă Frankfurt, centrul Germaniei, în două atacuri comise după toate probabilităţile de acest bărbat. Cele două atacuri au vizat baruri cu narghilea, rănind grav mai multe persoane, potrivit mass-media locale, raportează realitatea.net.

Prințul Harry e de nerecunoscut. Cum a fost surprins la cumpărături?
Articolul anterior
Beauty 2020 – la Moldexpo se deschide cea mai importantă expoziție a industriei de frumusețe din Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante