Înfiorător. Un minor din Orhei, ucis de un băiat de 14 ani, pentru un telefon mobil

Trupul neînsuflețit al unui copil a fost descoperit în această dimineață, în jurul orei 09:00, într-o construcție nefinisată din municipiul Orhei. Polițiștii din Orhei îl suspectează de crimă pe un alt copil în vârstă de 14 ani.

separator
Potrivit deschide.md, care face trimitere la surse apropiate anchetei, dar care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, victima este un copil de 12 ani.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost lăsat să zacă în subsolul unui bloc de locuințe nefinisat. Medicii-legiști, sosiți la fața locului, au depistat pe suprafața cadavrului mai multe semne de moarte violentă sub formă de plăgi.

Oamenii legii, pe urme fierbinți, au stabilit un suspect în acest caz. Este vorba despre un alt minor în vârstă de 14 ani, care împreună cu tatăl său au fost escortați la inspectorat pentru a fi audiați. Polițiștii umrează să stabilească identitate victimei, dar și toate circumstanțele în care s-a produs crima.

Suspectul, un copil de 14 ani, inițial le-a spuspolițiștilor că l-ar fi ucis pentru că ar fi întreținut relații sexuale cu verișoara sa, iar ulterior s-a stabilit că, de fapt, dânsul a vrut să deposedeze victima de o platformă pentru jocuri XBOX.

Asasinatul ar fi avut pe parcursul zilei de ieri, 18 ianuarie, iar crima a fost descoperită astăzi, după ce făptașul ar fi încercat să ascundă cadavrul, însă a fost dat pe mâna poliției de către mătușa sa.

Victima, un copil de numai 12 anișori, locuia împreună cu mama sa și era pasionat de jocurile la calculator, iar ieri acesta a fost ucis cu sânge rece de către un alt minor în vârstă de numai 14 ani, iar cadavrul acestuia a fost abandonat într-un subsol al unui bloc de locuințe nefinisat.

„Victima i-a dat cu împrumut, mai demult, făptașului o platformă pentru jocuri XBOX, iar acesta refuza să i-o întoarcă. Pe parcursul zilei suspectul a ademenit victima pentru a-i întoarce bunul, însă a ucis-o cu sânge rece și a abandonat cadavrul. Platforma a fost ridicată astăzi de către polițiști din locuința suspectului”, a mai spus sursa.

Îngrijorare: mai multe manuale noi pentru elevi emană un miros înțepător și ar conține mari cantități de plumb
Articolul anterior
Prima țară din Europa care interzice copiilor să lovească mingea cu capul
Articolul următor
Alte articole interesante