Îngrozitor! Doi oameni și-au pus capăt zilelor într-o singură zi în țară

Un bărbat și o femeie au fost găsiți strangulați în propriile locuințe.

Tragedie în două localități ale țării. O femeie de 53 de ani, locuitoare al satului Colonița, dar și un bărbat de 61 de ani din raionul Drochia au fost găsiți strangulați în propriile locuințe, scrie echipa.md.

Primul caz a fost înregistrat în după amiaza zilei de 19 august. Poliția a fost sesizată precum că într-o casă din satul Colonița a fost găsită o femeie spânzurată. În urma cercetărilor la fața locului s-a stabilit că în momentul producerii tragediei, victima se afla singură în casă. Aceasta a lăsat un bilet de adio. Medicul legist venit și el la locul faptei a constatat că pe corpul decedatei nu sunt semne de moarte violentă.

În seara aceleiași zile, la ora 19.00 la Serviciul 112 a parvenit o altă sesizare despre suicid. De această dată după ajutor a apelat fiul bărbatului de 61 de ani.

Acesta a comunicat că și-a găsit părintele strangulat în șopronul amplasat pe teritoriul gospodăriei. Polițiștii împreună cu medicul legist veniți la fața locului au stabilit că victima s-ar fi spânzurat cu un cablu din metal. Pe corpul bărbatului nu au fost depistate careva semne de moarte violentă.

Două maşini de lux s-au ciocnit lângă Dănceni
Articolul anterior
Finalul proiectului: 10 zile de Detoxifiere cu Galina Tomaș
Articolul următor