Îngrozitor! Cine este copila care a fost ucisă și abandonată lângă iazul de la Grătiești?

Până în acest moment, Poliția nu a venit cu detalii noi privind cazul de la Grătiești, acolo unde, pe malul lacului, în dimineața zilei de 19 mai, a fost găsită o geantă în care se afla corpul măcelărit al unei tinere de 20 de ani.

separator

Internauții însă au identificat cine este victima. O doamnă scrie că victima, pe care o cheamă Diana, a fost prietena verișorului ei. Potrivit postării pe Facebook, Diana a dispărut din data de 13 mai și nu răspundea la telefon, adică cu șase zile înainte ca sâmbătă corpul ei neînsuflețit să fie găsit în geanta de pe malul iazului din Grătiești.

Când au constatat că Diana lipsește, mama și mătușa ei au anunțat acest lucru pe Facebook, rugându-i pe cei care au văzut-o să le ofere o informație despre tânăra de 20 de ani, scrie sputnik.md.

Potrivit oamenilor legii, cadavrul tinerei avea urme de moarte violentă, asta probabil până a fi măcelărit și abandonat pe malul iazului. Poliția a inițiat o cauză penală pentru omor, dar încă nu a anunțat dacă are vreun suspect pentru comiterea acestei crime oribile.

Atenție la copii. Un nou ,,joc” periculos a apărut pe internet
Articolul anterior
Nepoata prințesei Diana a atras toate privirile la nunta regală
Articolul următor
Alte articole interesante