Inna a avut parte de un moment jenant pe scenă, de Revelion. Ce i s-a întâmplat artistei?

Ghinion și emoții pentru Inna la un concert pe care l-a susținut de Revelion. Din cauza unor probleme tehnice, concertul a început cu întârziere, iar apoi peruca i-a jucat feste pe toată durata recitalului. Inna a fost chinută toată seara de artificiul la care a apelat pentru a fi impecabilă în fața publicului, scrie qlick.ro.

separator

Din păcate, peruca a refuzat să stea cum trebuie și a fost pe punctul să o piardă de mai multe ori. Vizibil deranjată de coafura ei, artista a stat numai cu mâna în păr, ba chiar s-a ascuns după pupitrul dj-ului ca să se aranjeze și a întrerupt concertul pentru puțin timp. Ca să scape de necaz, artista s-a văzut nevoită să renunțe de tot la ea și a făcut-o direct pe scenă, încercând să treacă elegant peste situație. Publicul a rămas mască după ce solista și-a aruncat enervată la culme peruca din cap.

Inna a continuat recitalul cu părul prins într-o coadă, spre surpinderea publcului care nu a înțeles de ce artista s-a chinuit atât din moment ce putea să intre pe scenă de la început fără perucă.

Vrei să vezi care va fi accesoriul la modă în acest an?
Articolul anterior
Un fenomen astronomic rar va avea loc în această noapte!
Articolul următor
Alte articole interesante