Inna și-a arătat cicatricele de pe picioare, după ce s-a rănit grav în timpul unui concert

Cu aproape două săptămâni în urmă, Inna a suferit un accident în timpul unui concert pe care l-a susținut în Istanbul. Vedeta s-a rănit grav după ce scena s-a prăbușit, iar ea a căzut sub aceasta. De atunci, artista a purtat pansamente pe ambele picioare, iar recent și-a înlăturat bandajele.

separator

Inna o postat primele fotografii cu rănile de pe picioare și nu este exclus ca artista să rămână cu cicatrici pentru că rănile au fost destul de adânci. Fanii i-au lăsat numeroase comentarii prin care i-au urat să se faca bine cât mai repede.

„M-am speriat foarte tare, mi-am dat seama cât de gravă ar fi putut să fie situaţia, erau şi pietre, margine din beton. Mi-am dorit să continui show-ul pentru că veniseră o grămadă de oameni şi nu era vina lor. Am făcut 25 de minute de show pansată, doar că la un moment dat începuseră să mi se dezmorţească rănile de la picioare şi începusem să simt tot mai mare durerea. După 25 de minute a trebuit să mă opresc şi ne-am dus la spital“, a spus Inna la acel moment. 

sursa

Victoria Beckham le răspunde celor care au criticat-o pentru ținuta purtată la nunta regală
Articolul anterior
Intoxicație cu medicamente: doi copii au avut nevoie de îngrijiri medicale
Articolul următor
Alte articole interesante