Întâmpinate cu fanfară și flori pe aeroportul Chișinău. Campioana mondială și vicecampioana la lupte au ajuns acasă!

Luptătoarea Irina Rîngaci, campioana mondială la lupte printre seniori, și vicecampioana Iulia Leorda, au revenit în țară.

Sportivele au fost întâmpinate la Aeroportul Internațional Chișinău, cu muzică și flori. Vezi video.

Irina Rîngaci a devenit campioană mondială la lupte printre seniori. Ea a învins-o în finala categoriei de greutate de până la 65 de kilograme pe nipona Miwa Morikawa cu scorul de 8-6. 

Rîngaci nu este singura reprezentantă a ţării noastre care a urcat pe podium la Campionatul Mondial de la Oslo. 

Iulia Leorda a câştigat medalia de argint în categoria de greutate de până la 53 de kilograme. Moldoveanca a fost învinsă în finală de nipona Akari Fujinami, scor 0-10.

O tânără influencer s-a stins subit, la doar 21 de ani. Mesajul din ultima ei postare

O tânără care devenise faimoasă pe TikTok a murit „brusc şi complet neaşteptat”, la doar câteva zile după ce postase un filmuleţ cu un mesaj „criptic”. Urmăritorii ei încearcă acum să descifreze semnificaţia cuvintelor sale şi să găsească o explicaţie pentru moartea fetei, originară din Canada. Megha Thakur avea doar 21 de ani, iar vestea cea tristă a fost confirmată de părinţii ei, printr-o postare pe Instagram.

Megha Thakur, vedetă pe TikTok, a murit subit, la doar 21 de ani

Vedeta de pe TikTok Megha Thakur a murit subit, la doar 21 de ani, lăsând în urmă o mulţime de întrebări aparent fără răspuns. Tânăra postase cu câteva zile înaintea decesului neaşteptat un filmuleţ bizar, mai ales în lumina evenimentelor dramatice confirmate chiar de părinţii fetei. 

Ultimul mesaj al tinerei influencer, înainte să moară subit

În imaginile publicate pe internet, în data de 18 noiembrie, Megha Thakur apare plimbându-se pe străzile din New York. În descrierea filmuleţului, tânăra de origine canadiană, din Brampton, Ontario, a scris: „Eşti responsabil de propriul destin. Ţine minte!”. A fost ultima postare a tinerei influencer, cu peste 1 milion de urmăritori pe TikTok şi Instagram. La primele ore ale zilei de 24 noiembrie, aceasta s-a stins din viaţă. Potrivit Daily Mail, cauza decesului nu a fost dezvăluită.

O influenceriță de 21 de ani a murit subit. Mesajul „criptic” pe care l-a postat cu 7 zile înainte de tragedie

„Cu inima îndurerată anunţăm că lumina vieţii noastre, draga noastră fiică, Megha Thakur, a murit brusc şi neaşteptat pe 24 noiembrie 2022, la primele ore ale dimineţii”, a scris pe Instagram părinţii îndoliaţi. „Megha era o tânără încrezătoare şi independentă. Îi vom simţi cu toţii lipsa. Îşi iubea fanii şi ar fi vrut să ştiţi că s-a stins din viaţă. În aceste clipe grele, cerem ca toate gândurile voastre bune să se îndrepte spre Megha. Rugăciunile voastre o vor însoţi în călătoria spre luema de dincolo”, au adăugat aceştia.

Megha Thakur a început să posteze pe TikTok în 2019, unde realiza filmuleţe pe teme precum încrederea de sine şi acceptarea propriului corp, indiferent de standardele de frumuseţe ale societăţii. A studiat ştiinţe informatice la Universitatea de Vest, dar lucra şi ca model pentru show-uri de fashion caritabile din Canada.

sursa

Previziunile unui astrolog pentru 2023: ,,Sunt condiţii ca să se schimbe regimul de la Moscova și războiul să se termine”

Astrologul român Cristina Demetrescu face noi predicţii legate de războiul din Ucraina, dar şi despre tensiunilor politice de anul viitor.Lucrurile nu merg în reușita unei negocieri, dar în 2023 sunt condiţii ca să se schimbe regimul de la Moscova și războiul să se termine, spune Cristina Demetrescu.

Astrologul Cristina Demetrescu, nou avertisment legat de război: "Harta lui Putin e răsturnată! Urmează căderea de pe sârmă"

„Lui Putin nu i-a ieșit nimic din ce a calculat. Și nu îndrăznește nimeni să-l contrazică. Toată lumea cântă cum vrea el. Sunt niște oameni care vor răsufla odată cu plecarea lui.

Evenimentele se termină mult mai greu în contextul energiilor uraniene. Spre deosebire de anul acesta în care a mers foarte greu, foarte dilatat, anul viitor grăbește foarte mult lucrurile.”, a explicat astrologul. 

Odată cu Jupiter care intră în zodia Berbecului, omenirea o ia de la zero, având parte de o resetare, a mai avertizat Cristina Demetrescu.

Intrarea lui Saturn în Pești are rolul să închidă o etapă grea a omenirii

„Vom depăși criza și evenimentele se vor derula mult mai repede, nu ca pandemia care a durat foarte mult. Probabil că anul viitor va veni cu o închidere. Intrarea lui Saturn în Pești nu aduce elemente ca pandemie sau ce am mai avut, este un fel de mântuire care va veni cu sacrificii, ne pune în situația să fim mai buni și are rolul să închidă o etapă grea a omenirii.

Planetele se desfac în jurul datei de 31 decembrie. Aspectele imprevizibile se termină.

Revenind la Putin, ceea ce face el nu este bine și atunci urmează căderea de pe sârmă. Este posibilă oricând. Este zodia Balanță, este un om puternic la bază. Sunt oameni cu capacitate de hipnoză, de frică, de prostire a celor din jur”, a mai spus Cristina Demetrescu la Realitatea PLUS.

Acord final în UE privind petrolul rusesc. Rusia va livra petrol cu 60 de dolari pe baril ţărilor terţe. Ursula von der Leyen: „Acordul va reduce în mod semnificativ veniturile Rusiei”

Cele 27 de state membre ale UE au definitivat vineri un acord ce prevede plafonarea preţului petrolului pe care Rusia îl va livra statelor terţe la 60 de dolari barilul, măsură care se va aplica prin impunerea ei companiilor ce furnizează servicii de transport sau de asigurări pentru livrarea acestui petrol, relatează AFP, relatează Agerpres. Decizia se va pune în aplicare începând cu 5 decembrie. Ursula von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene, a transmis că acest acord va reduce semnificativ veniturile Rusiei.

Această înţelegere fusese convenită joi de UE, în coordonare cu aliaţii din G7, în special SUA şi Marea Britanie, dar Polonia nu îşi dăduse acordul, cerând stabilirea unui plafon mai redus, unele surse menţionând 30 de dolari pe baril. În final, Varşovia a acceptat vineri plafonul de 60 de dolari barilul.

Ursula von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene, a transmis că acest acord va reduce semnificativ veniturile Rusiei. Totodată, decizia va ajuta Uniunea Europeană să stabilească preţurile la energie la nivel global.

„Plafonarea preţului are trei obiective. În primul rând, întâreşte efectul sancţiunilor noastre pentru Rusia. În al doilea rând, va reduce semnificativ veniturile Rusiei. În ultimul rând, va stabiliza piaţa globală de energie pentru că permite petrolului rusesc maritim să fie tranzacţionat, intermediat şi transportat de operatori ai UE către ţările terţe, atât timp cât este vândut sub preţul plafonat”, a explicat Ursula von der Leyen, într-un mesaj video pe Twitter.

Această măsură este complementară embargoului european asupra petrolului rusesc importat pe cale maritimă şi care intră în vigoare luni.

Concret, prin această plafonare UE interzice companiilor europene implicate în livrarea petrolului rusesc pe cale maritimă (companii de transport, de asigurări etc.) să-şi ofere serviciile dacă petrolul livrat depăşeşte pragul de 60 de dolari barilul.

Cotaţia petrolului rusesc în prezent este de circa 65 de dolari barilul

Cotaţia petrolului rusesc în prezent este de circa 65 de dolari barilul, aşadar această măsură va avea cel puţin deocamdată un impact limitat asupra exporturilor ruseşti de petrol.

Pentru situaţia în care preţul petrolului rusesc ar scădea sub 60 de dolari barilul, măsura stabilită de UE prevede stabilirea unui prag de 5% sub preţul pieţei, astfel încât Rusia să nu fie totuşi determinată să-şi sisteze exporturile de petrol, perturbând astfel piaţa şi antrenând o creştere a cotaţiilor petrolului care mai departe prin efectele sale să afecteze economiile occidentale.

Cu toate acestea, unii experţi se tem de o destabilizare a pieţei mondiale a petrolului, o necunoscută fiind şi reacţia ţărilor OPEC. De partea sa, Rusia a avertizat deja că nu va livra petrol ţărilor care îi impun plafoane tarifare.

O fetiță din Capitală a fost ajutată de carabinieri să ajungă acasă
Articolul anterior
Momentul în care o tânără iese pe geamul lateral al unei mașini, în mers! Poliția caută șoferul
Articolul următor