Întâmplarea ciudată care i-a adus moartea unui bărbat. O vacă de peste o tonă a căzut, prin acoperiș, peste el în pat

Joao Maria de Souza și soția sa, Leni, dormeau în pat când vaca, de peste o tonă, s-a prăbușit prin acoperiș peste ei, scrie a1.ro.

Din cauza rănilor suferite, bărbatul s-a stins din viață, la 45 de ani, lăsând în urmă o soție îndurerată.

Brazilianul a trebuit să aștepte să fie îngrijit, ceea ce i-a grăbit moartea

Bărbatul, originar din sud-estul Braziliei, a murit din cauza rănilor suferite când animalul de peste o tonă, a căzut prin acoperișul dormitorului său. Întâmplarea bizară a avut loc în anul 2013, iar lumea a rămas, atunci, uluită de modul în care s-a petrecut tragedia, scrie BBC.

Bărbatul rănit a fost dus la spital și a murit a doua zi, din cauza unei hemoragii interne.

În cazul primului incident, nu era nimeni în casă când vaca a căzut prin acoperiș. Iar în al doilea incident, un bebeluș și un copil mic dormeau lângă locul în care a căzut animalul, fiind un adevărat miracol.

Caratinga se află într-o zonă deluroasă din Minas Gerais, un stat brazilian cunoscut în mod tradițional ca o regiune de creștere a vitelor și producătoare de produse lactate.

În cazul lui Joao Maria, se crede că vaca a scăpat dintr-o fermă din apropiere, apoi a mers pe acoperișul care se învecinează cu un deal abrupt. Incapabil să susțină încărcătura, acoperișul s-a prăbușit, moment în care animalul a căzut pe partea în care stătea întins bărbatul.

În timp ce soția lui și animalul erau într-o stare bună, el a suferit o fractură la picior și a fost dus la spital. După ce a petrecut câteva ore la spital, brazilianul a murit, din cauza unei sângerări interne.

„Să fi zdrobit de o vacă în patul tău este ultimul mod în care te aștepți să părăsești acest Pământ. Dar, din punctul meu de vedere, nu vaca l-a ucis pe Joao, ci timpul inacceptabil pe care l-a petrecut așteptând să fie examinat”, a declarat fratele lui pentru un ziar local.

Contactat de un post de televiziune, spitalul a negat orice acuzație și a susținut că bărbatul a primit îngrijiri adecvate.

Potrivit Daily Mail, mama lui De Souza, Maria, a declarat că „nu și-a născut copilul pentru a fi ucis de o vacă. Aproape că a murit când avea doi ani și a făcut meningită, dar a muncit din greu pentru a-i cumpăra medicamente și a supraviețuit. Nu există dreptate în lume”.

Proprietarul vacii nu a fost încă identificat.

Peste 330 flacoane cu botox cosmetic de contrabandă, ridicate în urma a 18 percheziții în Capitală, dar și în afara ei

Peste 330 flacoane cu botox cosmetic de contrabandă – ridicate urmare a 18 percheziții în Chișinău și în afară. Substanța botulinică era adusă ilegal în Moldova din Ucraina – fără declarare organului vamal și fără acte permisive, dar și și în condiții necorespunzătoare.

Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii Serviciului Vamal și cu sprijinul angajaților SFS și ANSP, au ridicat marți peste 330 flacoane cu botox cosmetic de contrabandă, în cadrul perchezițiilor în 18 locații din Chișinău și în afară.

Suplimentar, oamenii legii au ridicat cinci calculatoare, documente contabile, carnete cu înscrisuri și peste de 60.000 EUR, peste 4.000 USD și peste 360.000 MDL. Potrivit oamenilor legii, substanța botulinică era adusă ilegal în Moldova din Ucraina de către complicii persoanelor implicate – fără declarare organului vamal și fără acte permisive, dar și și în condiții necorespunzătoare. Ulterior aceasta era transmisă și utilizată în unele clinici de frumusețe din municipiul Chișinău, cât și în alte regiuni ale țării.

Investigația penală continuă, iar publicul urmează să fie informat despre rezultatele acesteia.

Accident cu implicarea unui troleibuz de pe ruta nr. 22

Accident rutier cu implicarea unui troleibuz a avut loc în sectorul Buiucani al Capitalei pe strada Ion Creangă, scrie stiri.md.

Potrivit ofițerului de presă Natalia Stati, a accidentul a avut loc la ora 12:20, când o mașină de model Volkswagen s-a tamponat cu un troleibuz de pe ruta numărul 22.

Ca urmare a impactului nimeni nu a avut de pătimit.

Alte circumstanțe pe acest caz se stabilesc.

Ceartă la cuțite între doi iubiți din Durlești. Cu ce s-a încheiat

Un bărbat a ajuns la spital după ce concubina acestuia i-a aplicat o lovitură cu un cuțit, stiri.md.

Incidentul s-a produs pe data de 24 aprilie, la Durlești, în locuința agresoarei.

Veniți la fața locului polițiștii au stabilit că o un bărbat de 42 de ani, aflându-se în ospeție la concubina sa, o femeie de 54 de ani, în urma consumului de alcool, s-au certat până la cuțite.

Astfel, în timpul conflictului, femeia a scos un cuțit și i l-a înfipt bărbatului răni în zona pieptului.

Ca urmare, bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

Pe caz a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Concurs de lectură organizat de bibliotecile din Chișinău și Cluj-Napoca
Articolul anterior
Medicul trântea ușile și spunea: ”Invalida asta vrea să facă un copil invalid.” Cum se descurcă azi cuplul care suferă de nanism și are o fiică perfect sănătoasă
Articolul următor