Interpreta Anișoara Dabija, despre divorț, relația cu Nicolae Botgros și fiica Nicoleta

Interpreta Ana Dabija a făcut dezvăluiri despre viața ei în cadrul unei emisiuni de la un post de televiziune din Republica Moldova.

Anișoara Dabija, despre divorț, relația cu Nicolae Botgros și fiica lor

Interpreta a vorbit, în lacrimi, despre soțul violent, divorţ, relaţia cu Nicolae Botgros şi fiica lor Nicoleta, care i-a dat putere să se ridice de jos și să meargă mai departe.

Anișoara Dabija s-a aflat timp de peste 10 ani în căsnicie cu primul soț și susține că a divorțat de acesta pentru că bărbatul manifesta scene de violență față de cei doi copii ai cuplului.

Iar, în ceea ce privește relația cu maestrul Nicolae Botgros, aceasta a prins contur când interpreta era deja divorțată. ,,Nu aș vrea să dau detalii. Un singur lucru vreau să spun că Nicoleta noastră a fost un copil așteptat, un copil dorit. Noi chiar ne-am dorit-o, și eu, și tăticul ei. Atât pot să vă spun. Mereu îi mulțumesc lui Dumnezeu că datorită Nicoletei, eu am prins curaj și am ieșit din calvarul pe care îl trăiam”, a dezvăluit artista, în emisiunea Telemagazin de la canal2.md.

,,Într-atât de mult Dumnezeu îl iubește pe maestru încât a făcut pe dorința Dumnealui, deoarece el și-a dorit foarte mult o fetiță. S-au spus foarte multe, dar nu regret, pentru că e un copil din dragoste, mult așteptat. Mai multe amănunte n-aș vrea să vă spun, pentru că maestrul a rămas în familie și îi respect decizia și nu vreau să le fac rău oamenilor”, a mai spus artista.

Am avut momente în familie când voiam să-mi iau zilele, nu vedeam rostul să trăiesc, a fost omul care mi-a dat o mână de ajutor, ca om. Domnul Botgros a fost omul care m-a scos din acea groapă. Este un artist și un dirijor desăvârșit și pe lângă toate astea, și un o extraordinar, cu un suflet enorm de mare. Pe Nicoleta o iubește foarte mult, o vizitează oricând dorește, fetiței nimic nu-i lipsește”. Mai multe detalii puteți afla în video-ul de mai jos:

OMS nu recomandă combinarea vaccinurilor de la producători diferiți
Articolul anterior
Două produse care conțin substanțe periculoase, retrase din magazine
Articolul următor
Alte articole interesante