Artista de muzică populară Ioana Căpraru luptă în spital cu noul Coronavirus. Va urma și o perioadă de reabilitare

Interpreta de muzică populară Ioana Căpraru luptă, în spital, cu noul Coronavirus. Acesta i-a provocat apariția unor complicații, dar artista susține că se simte mai bine și că în curând va fi externată. Mai târziu, va avea și o perioadă de reabilitare, transmite Pro TV.

separator

Interpreta spune că nu știe unde ar fi putut să se infecteze cu noul virus.

Pe 16 octombrie, Ioana Capraru a fost testată pozitiv și a urmat cinci zile de tratament acasă. Din cauza complicațiilor, pe 21 octombrie interpreta a fost internată la Spitalul Cancelariei de Stat. Din cauza acestor complicații, artistei i-au fost prescrise perfuzii, de la care inițial refuzase, din cauza unui șoc anafilactic, de care a suferit în tinerețe.

Referitor la starea sa de sănătate, Ioana Capraru spune că se simte mai bine, iar directorul spitalului declară că interpreta ar putea fi externată în curând. După externare, artista va urma o perioadă de reabilitare.

Soțul interpretei, a fost și el internat, dar acum două zile el a plecat acasă, după ce a fost tratat de Covid-19. Ioana Capraru are 68 de ani și a debutat în muzică în 1971, fiind solistă la circa 10 orchestre de muzică populară din țară.

sursa: www.protv.md

Record de vindecați în Moldova: 1.094 de persoane au fost externate astăzi din spitale
Articolul anterior
Joe Biden, în vârstă de 77 de ani, devine noul președinte al SUA
Articolul următor
Alte articole interesante