Interpreta Luciana Spânu, curprinsă de lacrimi și dor: ,,Astăzi trebuia să ne bucurăm de împlinirea celor 5 ani de căsătorie”

Interpreta de muzică populară Luciana Spânu și soțul ei, vocalistul și instrumentistul Dorin Ieseanu, și-ar fi sărbătorit astăzi nunta de lemn. Tânăra soție și-a pierdut soțul iubit de numai 33 de ani, acum două luni, din cauza virusului Covid-19. Cu un gol imens în inimă, aceasta vorbește despre coșmarul pe care îl trăiește după ce soarta i-a despărțit pentru totdeauna.

„… o zi insemnata pentru noi… astazi trebuia sa ne bucuram de implinirea celor 5 ani de casatorie ,, Nunta de lemn ” … zi in care ne-am jurat dragoste in fata lui Dumnezeu, zi in care am devenit o familie oficial iar visele pluteau pina la cer la fel cum fericirea din sufletul nostru….

Astazi, te caut in fiecare strop de ploaie, in fiecare adiere de vant, cu ochii plini de lacrimi si tristete… cu sufletul dezgolit de sperante, cu rana care nu va mai avea leac niciodata… cu regretul ca nu te-au salvat, desi ai fost pe mana lor si au putut sa o faca …. eu inca nu pot sa cred ca asa a fost sortit si ca asa a fost sa fie…. nu pot…. Dumnezeu uneste destine, nu le desparte….

… ce dor imi este de tine, de dragostea si protectia ta… bratele tale care mereu ma ridicau de jos, atit de mult imi lipsesc… oare cum e acolo la tine? cum puiul meu sa traiesc fara tine restul vietii… cuuuuuum??? Cum sa gasesc puterea de a stinge vulcanul din mine….

Stelian e atit de mic…. Doamne…. de ce ? Unde esti?”, scrie tânăra mamă, pe pagina sa de facebook.

Relaxări majore de la 1 iunie în România. Măsurile anunțate
Articolul anterior
Testamentul Prințului Philip a fost deschis. Cui lasă averea de 30 milioane de lire sterline
Articolul următor
Alte articole interesante