Interpreta Natalia Gordienko despre Eurovision: ,,Vă vom impresiona! Vom dansa împreună”

Interpreta Natalia Gordienko ne va reprezenta țara la concursul Eurovision Song Contest 2021. O echipă internațională de specialiști în domeniu au muncit mult pentru a crea un produs de calitate care să impresioneze publicul. Potrivit artistei, videoclipul piesei noi este deja pregătit.

Natalia Gordienko va merge la competiția de la Rotterdam împreună cu regele scenei ruse Filip Kirkorov. În cadrul unui interviu pentru www.a-tv.md, artista a dezvăluit câteva detalii despre melodie.

Până pe 8 martie, potrivit regulamentului, concurenții trebuie să prezinte o nouă piesă pentru concurs și un concept de interpretare.

Natalia a spus că piesa a fost deja înregistrată, iar filmarea videoclipului s-a încheiat. „Chiar zilele trecute m-am întors de la Kiev, unde am filmat videoclipul cu echipa ucraineană. Am filmat videoclipul exclusiv la Kiev, nu vorbesc cu cine, dar acesta este unul dintre cei mai puternici regizori. Oh, deja am spus ceva. Regizoarea filmează pentru mulți artiști celebri”, a declarat Natalia Gordienko.

,,Pregătim o premieră foarte dulce! O nouă melodie, sunt sigură că vă vom uimi. Artista este sigură că piesa îi va impresiona pe toți ascultătorii și, cel mai important, pe juriul competiției.

„Singurul lucru pe care îl pot spune este că piesa este dinamică și dansabilă. Vrem să aprindem Europa, vrem să danseze cu noi. Atât țările europene, cât și întregul spațiu post-sovietic. Aș vrea să transmit energia țării mele, a noastră, sângele fierbinte, într-un mod pozitiv”.

Concursul Eurovision anul acesta va avea loc în orașul olandez Rotterdam în perioada 18 – 22 mai.

O mamă vrea să adăpostească fetița abandonată pentru a-i oferi lapte matern
Articolul anterior
Ucraina a dat startul proiectului care prevede construcția magistralei noi Kiev-Chișinău
Articolul următor
Alte articole interesante