Interpreta Valeria, de 52 de ani, a devenit bunică

Interpreta Valeria în vârstă de 52 de ani a devenit bunică pentru prima oară, pe 1 ianuarie. Fiul ei cel mai mic, Arsenii Shulgin, în vârstă de 22 de ani, și soția sa, Liana, au devenit părinții unei fetițe.

„Anul abia a început și îmi place deja. Plâng de bucurie, există o mare fericire în familia noastră: Senechka si Liana au devenit părinți, s-a născut o fetiță minunată. 01.01.21 – ce întâlnire minunată pentru începutul vieții. Nașterea unei ființe este un adevărat mister, un miracol. Revelionul acesta a fost cu adevărat magic”,  a scris Valeria, pe o rețea de socializare.

Caz șocant la Fălești! O copilă de 15 ani, batjocorită și violată de mai mulți băieți. Suspecții sunt cercetați în libertate

O copilă de 15 ani, ar fi fost violată de un grup de băieți. Cazul îngrozitor a avut loc în data de 4 octombrie, într-un sat din raionul Fălești.

Potrivit poliției, în acest caz a fost pornită o anchetă penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs violul.

Oamenii legii au identificat deja suspecții. Aceștia sunt cercetați penal în stare de libertate.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Fiica unui senator rus, numită „criminală”. A fugit din țară, după ce a fost prinsă împărțind pliante anti-război

Fiica unui senator pro-Putin, numită „criminală” pentru că s-a opus războiului, a fugit din țară. Fiica senatorului rus Eduard Isakov, membru al Consiliului Federației care a fost catalogată de acesta drept „trădătoare” pentru că s-a opus războiului din Ucraina, a fugit în străinătate.

Diana Isakova, în vârstă de 25 de ani, profesoară de yoga, a fost reținută și interogată de FSB pentru un protest din aprilie față de războiul din Ucraina. Tatăl ei, Eduard Isakov, în vârstă de 48 de ani, a reacționat cu furie, după ce a avertizat-o anterior să nu-l mai critice pe Putin sau autoritățile ruse pe rețelele sociale.

„Am avut o conversație și toate temerile mele s-au adeverit”, a declarat ea pentru publicația Medusa. „Mi-a spus că sunt o trădătoare a familiei noastre, un dușman al poporului și o criminală”.

Când a început războiul, ea a reacționat la poveștile ucrainenilor pe care i-a urmărit pe Instagram. Le-a simțit suferința ca și cum ar fi a ei, a afirmat ea.  Astfel că a organizat un protest „curajos” la Soci, care a dus la arestarea ei rapidă. 

Putin – și tatăl ei, care îl sprijină pe președintele rus în războiul din Ucraina – ar trebui să fie duși în fața justiției, spune ea.

În interiorul fiecărei persoane crude există un copil nefericit căruia îi este frică să-și recunoască slăbiciunea, vulnerabilitatea și nevoile sale. La un moment dat în copilăria sa, cineva a fost crud cu el și a fost dureros. Desigur, Putin ar trebui să fie tras la răspundere, dar asta nu înseamnă să îl împușcăm. Căutând răzbunare, mergem efectiv pe aceeași cale plină de ură”, a afirmat ea.

Ea a avertizat despre „patriotismul fanatic” în Rusia și „supunerea” oamenilor față de autorități.  

Diana a fugit din Rusia și se află acum în Georgia, deoarece se temea că ar putea fi persecutată și arestată din cauza postărilor ei pe rețelele sociale.

Mi-e frică de persecuție, îmi este frică să fiu închisă. Nu aș spune că îmi este îngrozitor de frică de închisoare sau așa ceva. — Dar cred că pot face mai mult bine dacă nu ajung în închisoare”, a spus tânăra al cărei tată  continuă să o atace pentru că s-a opus lui Putin și războiului său sângeros din Ucraina.

Tatăl își numește fiica trădătoare

Tatăl ei a spus despre ea: „Ea se pronunță împotriva operațiunii militare speciale, împotriva politicii țării sale. Se pare că a primit bani de la aceste instituții media, cu alte cuvinte, și-a vândut tatăl, familia, patria și a părăsit Rusia. Este greu să alegi cuvintele atunci când fiica ta se dovedește a fi o trădătoare. Ea nu s-a opus doar unei operațiuni militare speciale, ea s-a implicat în secret în activități de opoziție la spatele meu, locuind în casa mea, pe cheltuiala mea, realizând că lucrez pentru autoritățile ruse”.

Tatăl ei a spus că Diana ar trebui să se întoarcă în Rusia și să fie trimisă în Donbas ca voluntară pentru a „învăța direct motivele operațiunii militare speciale”.

Ea „a recunoscut că a mers la mitinguri de opoziție, protestând față de activitățile guvernului” și „și-a organizat propria acțiune cerând răsturnarea guvernului [și] a tipărit pliante ilegale în casa mea”.

„Când a fost reținută, s-a speriat și a spus că, în calitate de fiică a senatorului, nu aveau dreptul să o atingă… Nu are 15 ani, nu este adolescentă de multă vreme, are 25 de ani, este adult”, a mai susținut acesta.

Ea s-a plâns că ar tatăl ei fi terorizat-o, că „nu i-am permis să-și exprime liber poziția, dar din anumite motive ea a trăit cu mine de bunăvoie și nici măcar nu s-a gândit să se mute, (…) avea unde să se mute – se întâlnea de trei ani cu un bărbat de vârsta mea”.

El a acuzat-o că i-a cheltuit mulți bani, apoi l-a implorat să o sprijine financiar, în timp ce nu a reușit să își facă o carieră și a renunțat la studiile superioare.

Care este greșeala mea ca tată? De ce fiica mea refuză să mă asculte? — Ea crede că sunt crud? Poate că, într-adevăr, nu i-am acordat suficientă atenție în copilărie [pentru că] la acea vreme făceam performanță ca atlet profesionist”, a adăugat senatorul rus.

Diana a spus: „Nu cred că Putin este principala problemă. Dacă Putin pleacă, ceva se va schimba, dar nu foarte multe. (…) Un stat atât de sacrificial, o națiune atât de sacrificială (…) –  aceștia sunt oameni tăcuți, supuși, fără propriile lor opinii… Există un cult al cruzimii, al toleranței violenței între oameni, între copii. Cu cât ești mai dur, cu atât ești mai puternic, cu atât ești mai rece. Aceasta este și o problemă foarte evidentă în țara noastră. Cel mai probabil, întregul nostru sistem politic este format din oameni care au experimentat violența în copilărie, au dezvoltat toleranță față de ea și un sentiment că este imposibil să trăiești în această lume în alt mod – decât prin putere, prin manipulare, forță, frică, suprimare”.

sursa: www.adevarul.ro

Vladimir Putin ar putea plăti scump pentru ,,mobilizare”. Ar pierde puterea, iar Rusia s-ar destrăma

Vladimir Putin mizează pe infuzia rușilor mobilizați pentru a schimba dinamica pe câmpul de luptă din Ucraina. Dar analiștii spun că pierde timp prețios în timp ce operațiunea sa militară se prăbușește sub presiunea ofensivei ucrainene.

Momentul ciudat din ultimul discurs al lui Putin care i-a intrigat pe analişti

Există semne că Rusia are nevoie de mai mult decât personal pentru a prelua inițiativa scrie Washington Post care adaugă că liderul de la Kremlin a deturnat atenția de la imaginea sumbră de pe câmpul de luptă prin organizarea așa-numitelor „referendumuri”, anunțând anexarea a patru regiuni ucrainene și emițând noi amenințări nucleare.

Toate acestea reprezintă o încercare de a îngheța câștigurile teritoriale ale Rusiei, care devin din ce în ce mai mici pe zi ce trece. Însă toate mașinațiunile politice de la Moscova, desfășurate pompos cu zgomot puternic, nu au putut ascunde realitatea de pe frontul din Ucraina.

Acolo, forțele ruse sunt prost gestionate și se trezesc sub asediu. Nu există o soluție rapidă pentru a remedia această situație. Analiștii militari sunt de acord că mobilizarea de către Rusia a cel puțin 300.000 de rezerviști este puțin probabil să-l ajute pe Putin pe câmpul de luptă în zilele următoare. Dacă aceste forțe vor putea ajuta Moscova să stabilizeze situația la sfârșitul toamnei, iernii sau primăverii este, de asemenea, o întrebare fără răspuns.

sursa

Natalia Gordienko începe Anul Bivolului într-o ținută de milioane!
Articolul anterior
Un medic reanimatolog de 46 de ani s-a stins din cauza Covid-19
Articolul următor