Interpreta Valeria, declarație după ce a participat la concertul organizat de Putin la Moscova

„Voi părăsi scena. Aceasta este singura cale”, interpreta Valeria a vorbit despre cariera sa. Aceasta intenționează să părăsească scena.

«Буду уходить со сцены. Это единственный выход»: Валерия сделала честное признание о себе

Interpreta a mărturisit că își dedică aproape tot timpul familiei și casei, iar concertele și călătoriile constante ar fi deja epuizante.

Conform presei din Rusia, pentru un concert Valeria încasa în jur de 2.5 până la 3 milioane de ruble.

«Буду уходить со сцены. Это единственный выход»: Валерия сделала честное признание о себе

Ieri, 18 martie, la complexul sportiv ,,Юбилейный” din Moscova a fost organizat un concert similar cu cel din Sankt-Petersburg. În Capitală, au venit să-l susțină pe Putin mai mulți artiști, printre ei Alexander Buinov, Valeria, Zara, solistul Teatrului Mariinsky Grigori Cernețov și formația Marsel.

O femeie din Tiraspol a trăit clipe de coșmar când a găsit cadavrul unui necunoscut în apartamentul fiului

O femeie a găsit cadavrul unui necunoscut în locuința feciorului. S-a întâmplat la Tiraspol, forțele de ordine fiind alertate pe 1 decembrie.

Identitatea persoanei decedate, precum și informațiile despre suspect, au fost stabilite ulterior de anchetatori. Drept urmare, un prieten al proprietarului locuinței a fost reținut.

Într-una din zilele în care stăpânul imobilului a lipsit, amicul lui a invitat persoana în casă. Între cei doi s-a iscat o ceartă, iar drept urmare bănuitul ar lovit victima de mai multe ori în regiunea capului, apoi a părăsit locuința.

Autopsia a stabilit că victima a decedat din cauza rănilor suportate. Suspectul, în vârstă de 51 de ani, a fost anterior condamnat de mai multe ori. Actualmente, acesta se află în arest, scrie realitatea.md.

Un tânăr s-a dat drept femeie și a intrat în în discuție online cu un bărbat, pe care uterior l-a șantajat

Un tânăr de 24 de ani, originar din Dondușeni, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de șantaj.

Acesta, prin intermediul unui cont fals de pe o rețea de socializare, dându-se drept femeie, a intrat în discuție cu un bărbat de 55 de ani. După o săptămână de discuție, suspectul l-a convins pe interlocutor să-i expedieze imagini intime cu el.

Ulterior, l-a amenințat că va face publice pozele dacă nu-i achită 300 de euro.

Atunci suspectul s-a întâlnit cu victima și a primit prima tranșă de 100 de euro.
La sfârșitul lunii noiembrie victima a sesizat polițiștii. Suspectul a fost reținut în flagrant în timp ce primea a doua tranșă.

Pentru fapta comisă el riscă închisoare de la 7 la 10 ani cu amendă de la 92 500 la 117 500 de lei.

Accident grav în nordul țării! A fost implicat un microbuz cu pasageri

Astăzi dimineață, pe traseul Bălți-Rîbnița, în apropiere de localitatea Gura Căinarului din raionul Florești, a avut loc un accident rutier soldat cu mai multe persoane traumatizate.

La fața locului polițiștii au stabilit preliminar că, șoferul unui Volkswagen, cu vârsta de 63 de ani, nu s-a asigurat și a ieșit la depășire, iar din cauza vizibilității reduse nu a putut reveni pe bandă, tamponându-se frontal cu un microbuz de marca Mercedes, care se deplasa regulamentar pe banda de sens opus, fiind condus de un bărbat de 64 de ani.

Microbuzul implicat în accident avea ca pasageri mai multe persoane, angajate ale unei întreprinderi din Bălți.

În urma impactului, 5 persoane din microbuz, printre care și șoferul, dar și conducătorul Volkswagen-ului, au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul raional Florești.

În context, Poliția vă reamintește că din cauza ceții dense se circulă cu dificultate pe mai multe drumuri din țară, nivelul de vizibilitate fiind foarte redus, fapt care duce la riscul producerii de accidente rutiere.

Lukașenko a vorbit într-un interviu despre starea de sănătate a lui Putin
Articolul anterior
În timp ce unii îi ajută, un tânăr din Florești fura plăcuțele de înmatriculare ale mașinilor refugiaților ucraineni sosiți în Chișinău
Articolul următor