Interpretei Aura i-a fost spart contul de facebook. ,,Atenție, la aceste mesaje!”

Aura a avut parte de un ghinion, timp de două zile artista nu a avut acces la contul ei de facebook, pentru că îl aveau ,,alții”. Câțiva dintre urmăritorii virtuali ai artistei au primit niște mesaje ,,dubioase”, în care interpreta ar cere ajutor pentru a fi susținută la un concurs.

separator
Artista s-a autosesizat și a constatat că, de fapt, i-a fost spart contul de facebook. Aura și-a sfătuit prietenii să aibă grijă pentru a nu cădea pradă capcanei. Ea a menționat, pe pagina sa de socializare:

,,Dragi prieteni!
ATENTIE!!! la mesajele de tip:”VOTEZA-MA LA LINK-UL…s.a.m.d” .De fapt e o capcana pentru a va sparge contul de FB.

Am patit-o chiar eu, acum 2 zile. Mi-au spart email-ul, prin care eram logata la pagina mea de FB. A durat 2 zile pentru a-mi restabili pagina de FB. Acum e OK. Sper ca nu a avut nimeni de suferit in urma acestei spargeri de cont. Multumesc pentru sustinere colegilor si prietenilor,care au avertizat de acest lucru pe paginile lor de profil. Fiti vigilenti!!! O zi buna tuturor!!!”, a scris Aura pe pagina ei de facebook.

În urma incidentului, artista a dezvăluit că și-a facut ,,autentificare dublă” pe facebook, pentru un nivel mai înalt de siguranță în mediul virtual.

Xenia Deli a împlinit 30 de ani! Cum și-a sărbătorit modelul ziua de naștere?
Articolul anterior
Pro TV a fost vândut! Cine este noul proprietar
Articolul următor
Alte articole interesante