Interpretul Gabriel Nebunu a vorbit despre lupta sa cu virusul Covid-19

Deși s-a străduit să respecte toate măsurile de prevenție, îndrăgitul interpret Gabriel Nebunu nu a scăpat neatins de cel mai popular virus al momentului. Artistul s-a îmbolnăvit de Covid-19, iar infecția se pare că l-a doborât, în ciuda vârstei fragede.

separator

Gabriel a vorbit despre activitățile sale artistice din timpul pandemiei, dar și despre calvarul pe care l-a simțit pe propria piele în perioada în care a suferit din cauza virozei, în cadrul emisiunii ,,O seară perfectă” de la Pro Tv.

,,Patru săptămâni am fost pozitiv la Covid, m-am simțit rău. Șapte zile am fost ,,legumă”, am făcut și radiografia plămânilor, pentru că la un moment dat am început să am un disconfort în piept și în spate și m-am alarmat destul de tare”, a mărturisit Gabriel, în această seară.

,,Când îți vine rezultatul pozitiv, întri în panică. În acest caz, strict, te dor oasele, nu e durere musculară, e ca și cum ți-ar da cineva oasele pe răzătoare, ca un morcov”.

Gabriel și-a arătat nedumerirea față de persoanele care afirmă că virusul nu există sau cele care susțin că unii sunt plătiți ca să vorbească, dezvăluind totodată că un tânăr prieten al său, care a contractat virusul, a fost internat chiar în terapie intensivă.

Acum, după ce a învins lupta cu virusul necruțător, tânărul artist abia așteaptă întâlnirile cu publicul drag, dar până atunci vrea să le transmită oamenilor că virusul există și nu este o glumă, iar cei care nu se simt siguri în privința stării lor de sănătate ar fi bine să facă tot posibilul pentru a ocoli această neplăcere.

Poți urmări interviul integral cu îndrăgitul artist aici.

Metoda incredibil de simplă prin care oricine poate reduce răspândirea virusului Covid-19
Articolul anterior
Sărbătorim 10 ani Delimano cu Oferte speciale la produsele de TOP!
Articolul următor
Alte articole interesante