Într-o localitate din Italia poți cumpăra o casă cu doar 1 euro

Primarul din Ollolai, un oraș italian de pe insula Sardinia. a scos la vânzare sute de case din localitate, cu doar un euro. Edilul vrea să salveze astfel locul, care are toate șansele să devină un oraș fantomă. În ultima jumătate de secol, populaţia din Ollolai a scăzut de la 2250 de locuitori la 1300.

separator

„Ne mândrim cu originile noastre preistorice. Cruciada pe care o duc este pentru a ne salva de uitare tradițiile noastre unice. Puterea noastă stă în trecutul nostru mândru. Am fost dintotdeauna oameni puternici și nu vom permite ca acest oraș să moară”, a declarat Efisio Arbau, primarul localității sardiniene.

❄ #neve #snow #sardegna #igers_sardegna #nature #inverno #natura #winter #photographylovers #natur #instapic #instaphoto #landscape #naturelovers #landscape_lovers #sky #sun #love #himmel #beautiful #nature_love #amateurphotography #instalike #cold #freddo #follow #nature_perfection #instamood #instagood #landschaft

A post shared by Antonio Michele Bussu (@antony_90_lee) on

La cumpărarea casei, noul proprietar își asumă și obligația de a renova locuința în termen de trei ani. Potrivit CNN, costurile ar fi de aproximativ 25.000 de dolari. ,,Ollolai este locul perfect pentru cei stresați, care au nevoie de o pauză. Poluarea este zero, aerul este curat, iar peisajul este minunat”, mărturisește un localnic.

sursa

Cinci vedete de-acasă își vând hainele pentru un scop caritabil. Vino și tu la târg!
Articolul anterior
Cum arăta Tatiana Heghea la începutul carierei?
Articolul următor
Alte articole interesante