image-188

Republica Moldova, reprezentată în premieră de patru sportivi la Jocurile Europene de teqball din Polonia

Republica Moldova va fi reprezentată de patru sportivi, campioni naționali de teqball, la Jocurile Europene din Polonia, o premieră pentru statul nostru.

Reprezentanții noștri au fost aleși în urma Campionatului Național al Republicii Moldova la Teqball, desfășurat în perioada 3 – 4 iunie curent în orașul Vadul lui Vodă.

Lista câștigătorilor Campionatului Republicii Moldova la Teqball:

Simplu Juniori:

1. Storaj Eugen

2. Mocanu Victor

3. Tanas Alexandru

Dublu Juniori:

1. Mocanu Victor / Storaj Eugen

2. Andoni Denis / Tanas Alexandru

3. Savciuc Bogdan / Mereuțan Alexandru

Simplu Masculin:

1. Alexandru Sîrghi

2. Anatol Nagîț

3. Cristian Rotaru

Dublu Masculin:

1. Alexandru Sîrghi / Dumitru Munteanu

2. Anatol Nagîț / Cristian Rotaru

3. Ștefan Cotoman / Cristian Șterpu

Simplu Feminin:

1. Viorica Tonu

2. Laura-Maria Mereuța

3. Lilia Țelic

Dublu Mixt:

1. Viorica Tonu / Cristian Rotaru

2. Dumitru Munteanu / Laura-Maria Mereuța

3. Anatol Nagîț / Carolina Vinocurova

Natalia Gordienko, apariție incendiară! Artista și-a lăsat urmăritorii fără grai

Natalia Gordienko a încins imaginația urmăritorilor săi, pe Instagram. De această dată, artista a postat imagini picante în care a pozat într-un body alb sexy, ținând în mâini câteva instrumente muzicale.

Natalia Gordienko Released New Single “Я Счастливая”! – My Eurofreaks

Artista și-a atras toate complimentele din partea celor care îi urmăresc activitatea în mod constant.

„Ganduri în note”, și-a intitulat Natalia postarea inedită.

Internauții s-au întrecut în comentarii: „Superbă”, ,,Muzicianul meu favorit”, „Rock star”, „Frumoasa”, „Stilata”, ,,Bestială”.

Andra și-a scos surorile mai mari în oraș, la Londra. Ce mândră e de ele! „Am multe în comun cu surorile mele”

Andra și-a văzut visul împlinit când a ajuns la concertul lui Beyonce de la Londra, împreună cu surorile ei mai mari. Cântăreața de 36 de ani a mărturisit că aștepta de mult timp acest prilej pentru o distracție între fete.

Andra e mare fan Beyonce, așa că și-a luat bilete din timp la unul dintre cele patru concerte programate la Londra în perioada 30 mai – 4 iunie. Jurata de la Românii au talent a dezvăluit pe rețelele sociale că s-a distrat copios la concert alături de surorile ei mai mari, cu care nu se afișează foarte des pe social media.

„Eu am multe lucruri în comun cu surorile mele, iar unul dintre ele este faptul că ne place la nebunie Beyonce!!! Așa că sunt tare bucuroasă că am fost cu Aura și cu Diana la Londra să ne îndeplinim visul de o vedea în concert. E greu de povestit ce am simțit când a intrat pe scenă”, a scris Andra pe conturile ei de socializare, conform protv.ro.

Cele două surori ale Andrei sunt ceva mai discrete pe rețelele sociale, fiindcă nu sunt persoane publice. Sora mai mare, Diana (48 de ani), trăiește încă în orașul de baștină Câmpia Turzii, unde se ocupă de un centru de bătrâni. Sora mijlocie, Aura Claudia (41 de ani), lucrează la un centru de înfrumusețare din același oraș.

Andra mai are un frate mai mare, pe nume Săndel Mihai, care este interpret de muzică populară. Artistul, care va împlini 47 de ani în luna iulie a acestui an, este omul care a învățat-o pe Andra să cânte.

Săndel Mihai cântă alături de soția lui, Aurora Mihai.