Învață limba engleză eficient și atractiv, cu ajutorul tehnologiilor moderne de predare și echipei de traineri profesioniști!

Lumea modernă pune la dispoziție o mulțume de oportunități: călătorii, vacanțe, socializare, job-uri atractive și competitive, turism. Fie că mergi în lumea întreagă în scop turistic, aplici pentru un loc de muncă aici în țară sau în străinătate sau practici corespondență internațională la serviciu, astăzi comunicarea devine tot mai extinsă, iar cunoașterea limbii engleze oferă o șansă în plus fiecărei persoane.

separator

Limba engleză, principala limbă de circulație internațională, deschide noi orizonturi și uși pentru toată lumea, indiferent de vârstă. Vorbirea limbii engleze îi ajută pe mulți să se promoveze și să se dezvolte. Cei care știu engleza au șanse mai mari de a-și găsi un loc de muncă bine plătit, nemaivorbind că este extrem de utilă în călătorii, conversații și relații noi.

De asemenea, există o importantă cantitate de informație online în limba engleză, inclusiv pentru studii de specialitate și creștere profesională, iar accesul la această informație valoroasă este mult mai ușor de realizat cunoscând limba engleză.

Cei care doresc să beneficieze de aceste avantaje în plus și multe altele, sunt invitați să învețe limba engleza eficient și inovativ la Școala de Engleză Methodus.

Timp de 5 ani, Școala de Engleză Methodus din Chișinău a pregătit mii de adolescenți și adulți în visul lor de a vorbi fluent limba engleză.

Vasile Chiper, director, fondator școala de engleză Methodus:

,,Astăzi vorbim despre 5 ANI DE SUCCES. Sunt multe a spune despre Școala de Engleză Methodus, mai ales despre cei peste 3.000 de studenți bravi, și multe alte realizări. În special, vreau să menționez un aspect important: devotamentul și receptivitatea studenților. Cu ocazia celor 5 ani de la fondarea Școlii de Engleză Methodus, o activitate încununată cu lauri, țin să aduc recunoștință pentru mesajele de încurajare și apreciere pe care le primim în fiecare zi de la cei care trec pragul școlii noastre, pentru urările și orele interesante și captivante pe care le realizez împreună cu studenții mei. Muncim pentru un singur scop, să aducem în inimile tuturor dragostea pentru cunoștințe și pentru limba engleză.”

Școala de Engleză Methodus din Chișinău, fondată în 2014, organizează cursuri de limbă engleză pentru adolescenți și adulți. Predarea orelor se efectuează eficient cu un număr maxim de 8 persoane în grupă.

Pentru eficiență și rezultate cât mai bune, centrul de instruire pune la dispoziția clienților tehnologii moderne de predare.

La Școala de Engleză Methodus poți beneficia de cursuri de calitate: cursuri stimulative, structurate în lecţii relevante şi interesante, care se desfăşoară într-un mediu atrăgător şi confortabil, grație profesionalismului echipei de traineri şi modului inovativ de predare, atât în cadrul cursurilor organizate în varianta club (6-8 persoane), cât și în cadrul cursurilor individuale (trainer-cursant) și cursurilor de limbă străină pentru companii.

Află mai multe detalii pe pagina de facebook: Școala de Engleză – Methodus

Telefon de contact: 068-67-97-98. Sună acum la Școala de Engleză Methodus și îmbunătățește-ți cunoștințele și abilitățile în domeniul de cunoaștere a limbii engleze!       

Odihnă cu final tragic. Un bărbat de 41 de ani s-a înecat într-un lac din Taraclia
Articolul anterior
Care este cel mai curat sector al Capitalei și cine sunt cei care încă mai obișnuiesc să arunce gunoiul pe stradă?
Articolul următor
Alte articole interesante