Ioana Ginghină iubește din nou, după divorțul de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină iubește din nou la jumătate de an de la divorțul de Alexandru Papadopol. Actrița a reușit să treacă cu bine peste divorț cu o atitudine pozitivă și optimistă. Ea a luat viața de la capăt și iubește din nou.

separator
Ioana Ginghină, în vârstă de 42 de ani, a declarat în urmă cu câteva săptămâni că este îndrăgostită, însă nu a dorit să dea mai multe detalii despre cel care i-a furat inima. După divorț, Ioana Ginghină și-a schimbat complet stilul de viață, dar și aspectul fizic, actrița punând mult mai mult accent pe felul în care arată.

„Sunt fericită, sunt îndrăgostită. Nu vreau să dau mai multe detalii, că e vorba de Ruxy, vreau să o menajez de toate aceste informații. Experiența prin care am trecut mă face să știu clar că mai rău de atât nu se poate. Am trecut printr-o chestie, e ok, ne despărțim. Ce poate să se mai întâmple?”, declara Ioana Ginghină recent într-o emisiune de televiziune. 

Cel alături de care și-a dat o nouă șansă la fericire este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri în turism din România, relatează Libertatea.ro.   

sursa

Alarmant, nu plouă! Meteorologii au emis alerta de secetă în Moldova
Articolul anterior
COVID-19 ar fi suferit o mutație din care a rezultat un nou virus, mult mai puternic
Articolul următor
Alte articole interesante