Ion Ceban, revoltat privind situația din Bălți: ,,Nu mai funcționează legile sau ele sunt interpretate după bunul plac”

Primarul general, Ion Ceban, a iniţiat şedinţa operativă a serviciilor municipale cu subiectul de la Bălţi.

„Mulți tac de parcă au luat apă în gură. Mă refer la situația din Bălți. Cineva schimbă legile. Am avut foarte puține expuneri publice. 

În ultimul timp urmărim în unele circumstanțe teatrul absurdului, foarte bine regizat din culise. Scena piesei jalnice din ultimele zile este orașul Bălți, cineva după bunul plac schimbă legile, zilele alegerilor, candidații, judecătorii lucrează non-stop, reprezentanții Comisiei Electorale Centrale la fel”, a spus Ceban, transmite publika.md.

Edilul Capitalei a mai declarat că Promo-LEX-ul, experții, organismele internaționale tac în această privință ceea ce este deranjat cel puțin, unde sunt acei apărători de legi, de drepturi.

„Vreau să mă adresez și colegilor de la Congresul Autorităților Locale pentru că știu cât de mult este corectitudinea pentru dumneavoastră importantă și vreau să fac un apel către colegi, primari din toată republica. 

Este timpul să ne unim forțele în această privință. Cât de multe lucruri facem în ultima perioadă, haideți să atenționăm instituțiile externe, poate oamenii nu cunosc că în Republica Moldova nu mai funcționează legile sau ele sunt interpretate după bunul plac al cuiva, iar celor de la Guvernare vreau să le spun o dată în plus – nu sunteți veșnici la putere. 

Toate aceste decizii creează spre mare regret în continuare precedente foarte grave. Eu nu susțin pe nimeni, nu aleg pe nimeni, dar cetățenii nu sunt proști, așa cum credeți și încercați să le vindeți tot felul de show-uri”, a declarat Ceban. 

Alertă! Cod Galben de ceață puternică în Moldova
Articolul anterior
SUA au donat un lot de tehnică de calcul pentru angajații Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane
Articolul următor
Alte articole interesante