Ion Suruceanu a sărbătorit voiniceşte!

Rar se întâmplă ca interpreţii, concurenţi între ei, să prietenească şi în culise. Ion Suruceanu, după Ştefan  Petrache, şi-a mai făcut un amic, Gheorghe Ţopa. Cică, n-au ce împărţi. Fiecare în parte s-a dedicat toată viaţa scenei. Nu şi-au furat, ci și-au împrumutat din fani, pentru toţi este loc sub acest soarele showbizului. Ion Suruceanu mai glumeşte uneori:

„Avem aceeaşi coafură. Eu pot să-l invideiez că soţia lui este mai tânără. Dar Nadeja mea este unică, pentru că îmi aparţine doar mie.”

Şi Gheorghe Ţopa i-a răspuns la compliment cu aceeaşi monedă:

„Când voi ajunge la anii lui Ion, aş  vrea puterea lui de caracter, energia fără limite. Acum e la Moscova, acum e în Leningrad. I-am dorit o sută de ani, dar să vină şi la jubileul meu de o sută să mă felicite.

Celentano de Moldavie, nu ignoră în niciun caz femeile. Le iubeşte aşa cum nu le reuşeşte multor bărbaţi, în cântece. Dar de fiecare dată preferă să-şi sărbătorească ziua de naştere într-un cerc bărbătesc.

„Femeile nu joacă fotbal, de aceea sunt cu bărbaţii. În fiecare marţi sunt la sala de sport. Acum am venit pe malul iazului din Costeşti, aici am şi o vilă. Soţiile sunt la serviciu. Nu ignorăm partea feminină. Vom ajungem azi acasă. „

Lui Ion Suruceanu îi place mai mult pescuitul decât gătitul peştelui. Şi în acest an şi-a chemat colegii din echipa de fotbal a artiştilor la o zeamă de peşte.  Cu o zi înainte s-a dat şi un chef în cercul familiei.

Trebuie să învăţăm de la americani care îşi fac zilele de naştere cu aripioare şi legume, un pic de băutură, fără mese întinse. Soţia nu s-a putut abţine până n-a gătit nişte pârjoale şi salate uşoare. Am avut şi grătar din carne şi peşte. Nu-mi place că Nadiuşa stă doar în bucătărie la astfel de evenimente. Este foarte modestă. În acest an a avut şi ea o aniversare de 60 de ani. I-am propus să mergem la restaurant, dar a preferat să stăm acasă.”

Cea mai mare surpriză a interpretului i-a făcut-o Cristi, nepotul cel mai mare. L-a sunat pe bunel dis-de-dimineaţă să s-a cerut oaspete. Bunelul este un răsfăţat. La ziua sa de naştere s-a făcut cu un ceas de mănă de la o companie din capitală, o şampanie de 6 litri de la echipa de fotbal pe care era inscripţionat: ”Cel mai bun antrenor”. Nepotul va servi sticla, când va avea 63 de ani, în memoia bunelului său.

Text: Olga Chirica

Scandal la „American Idol”: Nicki Minaj o înjură pe Mariah Carey!
Articolul anterior
Vezi reuşitele participantei Serviciului de Slăbit Sănătos: Mariana Gherţovaia
Articolul următor
Alte articole interesante