Ion Suruceanu a sărbătorit voiniceşte!

Rar se întâmplă ca interpreţii, concurenţi între ei, să prietenească şi în culise. Ion Suruceanu, după Ştefan  Petrache, şi-a mai făcut un amic, Gheorghe Ţopa. Cică, n-au ce împărţi. Fiecare în parte s-a dedicat toată viaţa scenei. Nu şi-au furat, ci și-au împrumutat din fani, pentru toţi este loc sub acest soarele showbizului. Ion Suruceanu mai glumeşte uneori:

„Avem aceeaşi coafură. Eu pot să-l invideiez că soţia lui este mai tânără. Dar Nadeja mea este unică, pentru că îmi aparţine doar mie.”

Şi Gheorghe Ţopa i-a răspuns la compliment cu aceeaşi monedă:

„Când voi ajunge la anii lui Ion, aş  vrea puterea lui de caracter, energia fără limite. Acum e la Moscova, acum e în Leningrad. I-am dorit o sută de ani, dar să vină şi la jubileul meu de o sută să mă felicite.

Celentano de Moldavie, nu ignoră în niciun caz femeile. Le iubeşte aşa cum nu le reuşeşte multor bărbaţi, în cântece. Dar de fiecare dată preferă să-şi sărbătorească ziua de naştere într-un cerc bărbătesc.

„Femeile nu joacă fotbal, de aceea sunt cu bărbaţii. În fiecare marţi sunt la sala de sport. Acum am venit pe malul iazului din Costeşti, aici am şi o vilă. Soţiile sunt la serviciu. Nu ignorăm partea feminină. Vom ajungem azi acasă. „

Lui Ion Suruceanu îi place mai mult pescuitul decât gătitul peştelui. Şi în acest an şi-a chemat colegii din echipa de fotbal a artiştilor la o zeamă de peşte.  Cu o zi înainte s-a dat şi un chef în cercul familiei.

Trebuie să învăţăm de la americani care îşi fac zilele de naştere cu aripioare şi legume, un pic de băutură, fără mese întinse. Soţia nu s-a putut abţine până n-a gătit nişte pârjoale şi salate uşoare. Am avut şi grătar din carne şi peşte. Nu-mi place că Nadiuşa stă doar în bucătărie la astfel de evenimente. Este foarte modestă. În acest an a avut şi ea o aniversare de 60 de ani. I-am propus să mergem la restaurant, dar a preferat să stăm acasă.”

Cea mai mare surpriză a interpretului i-a făcut-o Cristi, nepotul cel mai mare. L-a sunat pe bunel dis-de-dimineaţă să s-a cerut oaspete. Bunelul este un răsfăţat. La ziua sa de naştere s-a făcut cu un ceas de mănă de la o companie din capitală, o şampanie de 6 litri de la echipa de fotbal pe care era inscripţionat: ”Cel mai bun antrenor”. Nepotul va servi sticla, când va avea 63 de ani, în memoia bunelului său.

Text: Olga Chirica

Mama a opt copii a împlinit 39 de ani. ,,Mulțumesc, Doamne, pentru toate!”

Marina Cârnaț, faimoasa vloggeriță din Republica Moldova, și-a sărbătorit ieri ziua de naștere. Mama a opt copii a împlinit 39 de ani. Faimoasa mămică recunoaște că cea mai mare bogăție și cel mai scump cadou pe care i l-a putut oferi viața este familia ei.

,,Azi fac 39 sau 93? Atât de multe am reușit până acum! Mulțumesc, Doamne, pentru toate!”, a scris Marina Cârnaț, pe pagina sa de Instagram, alături de un filmuleț emoționant care arată o succintă călătorie a vieții sale.

Marina și Teodor Cârnaț, ambii licențiați în drept, cresc și educă 5 fete și 3 băieți. Familia este apreciată de peste 200 de mii de urmăritori pe rețelele de socializare.

sursa foto: Instagram

Criza alimentară se acutizează în Ungaria. Magazinele au început marea raționalizare. Viktor Orban e disperat să nu explodeze prețurile

Panică în Ungaria. Crizele alimentare și economice se acutizează. Marile lanțuri de magazine deja au raționalizat mâncarea. 

Criza alimentară se acutizează în Ungaria. A început marea raționalizare. Viktor Orban e disperat să nu explodeze prețurile

S-a început raționalizarea în Ungaria după ce Guvernul Viktor Orban a stabilit plafonarea prețurilor pentru mai multe produse alimentare de bază. Este o măsură de sprijin pentru populație, susține Guvernul Fidesz. Totuși, mulți dintre cetățeni, care au auzit de „raționalizare”, au intrat în panică. Astfel, s-au grăbit să golească rafturile magazinelor.

În replică, marile lanțuri de magazine au fost nevoite să limiteze cantitățile de alimente de bază ce pot fi achiziționate, precum ouăle și cartofii, scrie Ziarul Financiar, care citează mai multe ziare din Ungaria.

Lidl, Tesco, Spar, CBA și Real au fost nevoite să recurgă la măsuri dure, mai precizează sursa citată.

Oficialii de la Budapesta susțin că plafonarea a fost stabilită „pentru a contracara creșterea dramatică a inflației, care depășește chiar și 90% pentru unele tipuri de mâncare”.

Măsurile adoptate de către Viktor Orban sunt criticate de opoziție. Adversarii premierului maghiar susțin că inflația trebuie combătută cu reduceri de TVA, nu prin măsuri de limitare a prețurilor de consum.

„Produsele afectate de plafoane fie dispar, fie companiile majorează prețurile altor tipuri de alimente, pentru a-și acoperi pierderile”, critică opoziția din Ungaria.

Pe fondul conglomeratului de crize, o mulțime de afaceri din Europa încep să capituleze. În Ungaria de exemplu, renumita cofetărie Hauer, cu tradiție de peste 100 de ani, a anunțat că se va închide. Șefii companiei susțin că sunt nevoiți să ia o astfel de decizie „din cauza impactului negativ al mediului economic asupra industriei de catering”.

Pe scurt, oamenii nu mai au bani de dat pentru HORECA.

sursa

O influenceriță plus size a fost interzisă în avion din cauza kilogramelor în plus. Ce soluție i-a propus compania aeriană

O influenceriță plus size din Brazilia nu a primit acceptul de a se urca în avion din cauza faptului că e “prea mare”. Juliana Nehme, în vârstă de 38 de ani, voia să se întoarcă acasă din Beirut, însă compania Qatar Airways nu i-a permis îmbarcarea, din cauza greutății sale.

Motivul a fost că nu ar încăpea pe scaun. Așa că angajații i-au propus să cumpere un bilet de 2500 de euro, la clasa I, unde scaunele sunt mai mari. 

“Îmi interzic dreptul de a călători. Sunt disperată. Ajutați-mă. Nu mă lasă în avion pentru că sunt grasă. Trebuie să cumpăr un bilet la business class. Nu am bani de așa ceva.  Nu știu ce să fac”, a spus influencerița într-un clip publicat pe Instagram. 

“Asta e discriminare. Da, sunt grasă, dar sunt un om ca oricare altul”, a mai spus femeia, care a devenit agresivă cu angajații companiei, în încercarea de a ajunge în avion. 

Compania aeriană spune că “pasagerii care afectează spațiul unui coleg de călătorie și nu își pot pune centura de siguranță sau nu își pot coborî cotierele sunt obligați să achiziționeze un loc suplimentar, atât ca măsură de siguranță, cât și pentru confortul și siguranța tuturor pasagerilor”.

Reprezentatul companiei care a dat aceste explicații a insistat că acest lucru este în conformitate cu practica industriei și cu majoritatea celorlalte companii aeriene.

Un purtător de cuvânt a declarat pentru MailOnline: „Pasagerul în cauză fost inițial extrem de nepoliticos și agresiv cu personalul de check-in. În consecință, securitatea aeroportului a fost solicitată să intervină, deoarece personalul și pasagerii erau extrem de preocupați de comportamentul ei”.Juliana nu a fost rambursată pentru biletul ei de 830 de euro. Brazilianca a reușit să rezerve un bilet la alt zbor, în aceeași zi.

sursa

Scandal la „American Idol”: Nicki Minaj o înjură pe Mariah Carey!
Articolul anterior
Vezi reuşitele participantei Serviciului de Slăbit Sănătos: Mariana Gherţovaia
Articolul următor