Ionuț Dolănescu a împodobit bradul în Miami, alături de soția moldoveancă și cei trei copii ai cuplului

Interpretul român de muzică populară Ionuț Dolănescu este casatorit de 11 ani cu o violonistă de la Chișinău. Doinița și Ionuț Dolănescu au împreună trei copii frumoși și talentați și o familie fericită.

separator
Au doi băieți și o fată. Vlad, Ioana și Iancu sunt cei trei copii ai cuplului Ionuț (45 de ani) și Doinița Dolănescu (37 de ani) care sunt pasionați de muzică, ca și părinții lor. Familia locuiește în SUA, mai exact în Florida, unde dețin câteva case. Ionuț și Doinița revin periodic în România pentru o serie de concerte. Artistul spune că cei doi copii mai mari merg la două școli: una în România, cealaltă în SUA.

În țară, vin doar când e cald, în rest, mai mult de jumătate de an, domiciliul artistului este în Orlando, Florida. Acolo e cald mai tot timpul anului, inclusiv de Crăciun, însă asta nu-i împiedică pe Ionuț, pe soția lui Doinița și pe copiii lor să împodobească bradul. Anul acesta l-au decorat în roșu, alb și argintiu.

„Nu e ca în copilăria mea și a Doiniței, când împodobeam bradul în vreme ce afară era zăpadă. Dar e plăcut să-l avem acasă, chiar dacă e mult soare în decembrie aici și multă vegetație”, spune artistul, potrivit libertatea.ro. „Aici este mai tot timpul cald și, spre bucuria copiilor mei, lângă noi se află unul dintre cele mai mari parcuri de distracții din lume, Walt Disney World. Doar acolo-l pot vedea pe Moș Crăciun. Bine, acesta tot trebuie să vină, chiar dacă nu prea-i alunecă sania prin Florida”, se amuză interpretul.

Această nuanță de verde va face furori în 2019
Articolul anterior
Sărbători mai frumoase, cu torturile Franzeluţa pe masă!
Articolul următor
Alte articole interesante