Irina Calancea, designer: ,,Mama ne-a crescut de una singură, în vremuri grele, iar astăzi se mândrește cu noi!”

Talentată, ambițioasă și creativă, Irina Calancea, proprietara și creatoarea brand-ului de încălțăminte Irka Shoes, ne dezvăluie secrete din copilărie. Două surori gemene au avut parte de o educație aleasă din partea mamei Elena, o femeie înțeleaptă, bună la suflet, optimistă, muncitoare, veselă, așa o descriu fetele pe cea care le-a dat viață.

separator
De dragul fetelor, mama Elena, de profesie educatoare, a devenit consultant și agent de vânzări promovând împreună visul și ideea de afaceri:

,,Amintirile alături de ea… sunt cele mai frumoase și pe care le vom purta mereu în suflet și gând, ne-a crescut de una singură, zic ,,ne-a” pentru că mai am o soră geamănă pe nume Cristina, iar în anii ‘90-‘20 au fost vremuri foarte grele pe care le-am îndurat împreună, însă niciodată nu ne-a lăsat în voia sorții, cât de greu a fost, mama a fost cu noi și a făcut tot posibilul sa ne educe frumos, să ne dea îndrumare, studii, și astăzi se mândrește cu noi iar noi îi mulțumim enorm!”, povestește Irina Calancea.

,,Mi-a zis mama, pe când eram la grădiniță, într-o seară când ne întorceam acasă, erau aprinse multe lumini în apartamentele oamenilor și eu am întrebat-o, ,,mamă, de ce din toate casele unde ard lumini nu ai găsit și tu un tată bun”, cu gânduri de copil, iată așa un caz haios și amuzant.

Atunci când vine vorba să o suprind, mă pricep bine zic eu și de fiecare dată încerc să-i ofer ceva drăguț, flori, ori cadouri, iar sora de multe ori a luat-o în vacanțe.

Mama ne-a învățat să fim bune și să nu avem sentimentul de invidie, fiecare primește și obține după merite. Nu suntem noi în măsura să criticăm ori să judecăm. Mereu ne așteaptă acasă cu iubire și caldură și, desigur, cu deliciile noastre preferate.   

Igor Dodon: cetățenii vor fi preîntâmpinați de pericole prin SMS
Articolul anterior
Un tânăr a fugit din izolare ca să dea examen pentru permisul de conducere
Articolul următor
Alte articole interesante