Irina Loghin, pentru prima oară soacră! Fiica artistei s-a măritat astăzi

Fiica Irinei Loghin s-a măritat astăzi. Petrecerea are loc la un luxos restaurant de pe malul lacului Floreasca, din București.

separator

Irina Iris Cernea are 40 ani și, în sfârșit, o face soacră pe reputata artistă. Alesul Irinei este un tânăr originar din Târgu-Jiu, cu care aceasta are o relație de câțiva ani, ambii lucrând la o mare companie de telecomunicații, comunică libertatea.ro.

Irina cântă și ea și a apărut de multe ori pe scenă, alături de celebra sa mamă.

Manifestații spontane izbucnite pe străzile Parisului! Baricade, haos și incendii. VIDEO!

Mai multe manifestații spontane au izbucnit aseară pe străzile Parisului, Capitala Franței, în urma respingerii moțiunii de cenzură. Numeroase baricade și incendii, iar polițiștii au ieșit în masă să calmeze spiritele.

Vedeți imagini VIDEO mai jos.

Amintim că protestele în Franța au izbucnit în urma nemulțumirii francezilor față de noua reformă a pensiilor, inițiată de gubernul președintelui Emmanuel Macron. Au urmat mai multe moțiuni de cenzură.

VIDEO! Avarie la sistemul de termoficare al Capitalei! Apă fierbinte s-a scurs în cantități mari pe bd. Ștefan cel Mare

O avarie la sistemul de termoficare a avut loc aseară pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt din mun.Chișinău. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al SA „Termoelectrica”, Ionela Vasilenco, scrie deschide.md.

colaj foto: www.deschide.md

Astfel, a fost inundație pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în apropierea Universității de Medicină. Apa fierbinte s-a scurge în cantități mari pe artera principală a orașului Chișinău, creând dificultăți atât pentru șoferi, cât și pentru pietoni.

Conform datelor prezentate, este vorba de o defecțiune, lucrările de reparație fiind în desfășurare.

„Am fost informați despre localizarea acesteia. La moment au loc lucrări de reparație. În scurt timp problema va fi remediată”, a declarat aseară Vasilenco.

Imagini emoționante cu Bruce Willis, diagnosticat cu demență, la împlinirea vârstei de 68 de ani. Actorul a fost înconjurat de familie

Bruce Willis a vorbit, pentru prima dată în public, de când a fost diagnosticat cu demență. El a fost filmat la cea de-a 68-a aniversare, alături de familie. De când s-a aflat că suferă de demență, celebrul actor de la Hollywood a evitat aparițiile publice.

Bruce Willis' aphasia was suspected by coworkers for years. - Los Angeles  Times

În recentele imagini se poate observa cum celebrul actor vorbește cu greutate și a rămas fără unul din dinții din față. Boala celebrului actor a avansat vizibil, iar fanii sunt îngrijorați după ce imagini cu acesta au devenit publice.

Fosta sa soție, actrița Demi Moore, în vârstă de 60 de ani, a intrat pe Instagram, duminică, pentru a împărtăși un videoclip de la ziua de naștere a lui Bruce, petrecută în familie, potrivit publicației The Sun preluată de gandul.ro.

Actuala soție a lui Bruce Willis, Emma, și fiicele lor Rumer, Scout și Tallulah, au fost prezente la petrecere, împreună cu alți câțiva invitați. Toți au cântat „La mulți ani”…

După ce cântecul s-a încheiat, toată lumea a strigat: „Hip, Hip, Ura”, Bruce a fost îmbrățișat și sărutat de cei câțiva oameni prezenți la mica petrecere.

Bruce pare să fie bine dispus, cântând cel puțin câteva cuvinte din cântec, discutând cu ceilalți petrecăreți și suflând în lumânările de pe plăcinta aniversară. În timp ce toată lumea cânta, el zâmbea, vorbea și făcea gesturi cu mâna.

La un moment dat, a părut să se împiedice ușor, pierzându-și echilibrul, după care a depus un ușor efort pentru a sufla în lumânările de pe tort. Video:

„La mulți ani, BW! Mă bucur că am putut să te sărbătorim astăzi. Te iubesc și iubesc familia noastră. Mulțumesc tuturor pentru dragoste și urări calde, cu toții le simțim”, a scris Demi Moore pe Instagram.

Bruce Willis has spoken for the first time since his dementia diagnosis was revealed
The star recently celebrated his birthday with family, sharing a sweet video from the bash
The Die Hard star smiled throughout the clip, revealing a missing tooth
Bruce's ex-wife Demi Moore joined their daughters and his current wife at the celebration
Bruce is a prolific actor and his diagnosis hit his family and friends – as well as fans – hard

O femeie din Fălești a adus pe lume tripleți
Articolul anterior
O femeie a primit, prin poștă, gunoiul aruncat la marginea unui drum
Articolul următor