Irina Rimes a lansat piesa ,,N-avem timp”. Fanii sunt încântați

„N-avem timp” este cel mai nou videoclip lansat de Irina Rimes. Melodia prezentată astăzi a adunat deja un număr record de vizualizări.

,,N-avem timp să iubim până la capăt/ N-avem timp s-avem grijă de noi, /Tu mă uiți tot mai des,/ eu te văd tot mai rar/ N-avem timp să dăm timpu-napoi/

N-avem timp să iubim până la capăt/ N-avem timp să ne mai povestim/ Dar avem tot timpul din lume/ Să n-avem niciodată timp”.

„În pandemie, am stat mult să mă gândesc la noțiunea de timp, de ce timpul pare mai lung atunci când așteptăm și e mai scurt atunci când suntem fericiți, de ce nu putem percepe timpul așa cum este el, de ce ne supărăm pe timp când ar trebui să ne supărăm pe noi, de ce avem așteptări de la ceva ce nu putem controla. Așa apărut piesa „N-avem timp”. Împreună cu @alexcotoi , am reușit să o ambalăm frumos într-un context tipic mie, tipic Irinei de la începuturi. Trebuie să vă spun că mi-era dor de această Irină. Cumva, prin piesa asta am reușit să mă întorc în timp”, a declarat Irina Rimes.

Astăzi este marcată Ziua Internațională a Dorului. Ție de cine sau de ce îți este dor?
Articolul anterior
Momentul în care Filip Kirkorov a cunoscut-o pe Natalia Gordienko. „Era un festival frumos, cel al căpșunii”
Articolul următor
Alte articole interesante