Irina Rimes are planuri de căsătorie. Doar cuvinte de laudă despre iubitul francez și viitorii ei socri

Irina Rimes și iubitul francez au planuri de căsătorie. Artista în vârstă de 29 de ani a făcut dezvăluiri despre povestea de iubire pe care o trăiește acum, cât de împlinită e alături de David Goldcher, bărbatul care o face acum fericită. Mai mult, ea a mărturisit că își dorește să devină mamă în viitorul apropiat.

Cei doi au locuit împreună o perioadă în Franța, apoi artista l-a adus pe acesta în România, au fost chiar și în Republica Moldova, unde artista i-a prezentat familia. Și bărbatul a făcut la fel, Irina Rimes și-a cunoscut viitorii socri. Acum, Irina a dezvăluit primele planuri de nuntă.

„L-am întâlnit pe David într-o sesiune. Când l-am văzut am zis: Ce-i cu copilul ăsta? Eram amândoi pierduți în spațiu. Mă văd mamă în curând. Aș vrea să fac nunta în România, să fie o nuntă cu tradiții, cu dezbrăcatul miresei. Nu știu ce-o să înțeleagă prietenii noștri din Franța din asta, dar pentru mine acasă e tot aici. Mama e topită după David, am fost cu el în România și l-am prezentat părinților. A strâns și a spălat toate vasele de la masă când a fost la noi. Mama a fost atât de încântată de el, încât mi-a zis: Pe ăsta nu-l mai pierzi!”, a declarat Irina Rimes, conform libertatea.ro.

Și despre viitorii ei socri artista are numai cuvinte de laudă.

„Mi-am întâlnit și eu socrii, pe Frederik și pe Jean Jaques. Tata socru e un om tare interesant. Vorbesc în franceză cu ei, mi-am luat profesor de franceză în pandemie. Și David învață româna tot cu profesorul meu”, a mai spus solista pe Youtube la podcastul „Acasă la Măruță”.

David Goldcher e tânărul francez de care s-a îndrăgostit Irina Rimes. Acesta creează muzică și a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri.

Un clip postat de un tătic pe youtube acum 14 ani a adus o sumă impresionantă de bani familiei
Articolul anterior
Un nou maraton de vaccinare în Chișinău
Articolul următor
Alte articole interesante