Artista noastră Irina Rimes, plină de emoţii la concertul susţinut acasă

Interpreta Irina Rimes, originară din ţara noastră, a fost plină de emoţii la concertul ei solo susţinut la Chişinău: „A fost cel mai cald concert din ultimii doi ani.”

Irina Rimes a susținut aseară un concert incendiar la Chişinău. Publicul a primit-o cu multă căldură şi a cântat la unison împreună cu mult îndrăgita intrerpretă mai toate piesele. Chiar dacă afară era destul de răcoare, spectatorii au aplaudat-o minute în şir pe cea care au aşteptat-o atât de mult timp la Chişinău.

Artista a cântat mai multe piese din noul ei album „ACASĂ” şi a interpretat, în premieră, câteva cântece noi. Este vorba de „Nu ştiu” şi „M-am încurcat”. Pe una dintre ele, ea a mărturisit publicului că nu o va lansa niciodată, dar a cântat-o doar pentru spectatorii ei dragi de la Chişinău.

„Mă credeţi? Sunt plină de emoţi.”, a recunoscut artista în timpul concertului.

Deşi afară era frig, Irina Rimes a avut o prestaţie extraordinară şi a fost tot timpul în scenă, alături de publicul ei. La concert au venit şi părinţii acesteia, iar artista i-a dedicat una dintre priese mamei ei.

Cei prezenţi la concert nu s-au îmbulzit şi au păstrat distanţa socială. Mai mult, au putut fi prezenţi doar spectatorii vaccinaţi, sau cei care au prezentat un test covid, iar unora, organizatorii le-au oferit posibilitatea să îl facă pe loc.

Trei seisme s-au produs în România în ultimele 12 ore
Articolul anterior
Anunţ pentru locuitorii Capitalei! În scările blocurilor din Chișinău se colectează maculatură
Articolul următor