Irina Rimes, desemnată ,,Cea mai stilată vedetă din România în 2020”!

Basarabeanca Irina Rimeș a obținut premiul ,,Best Personal Style”, în cadrul nominalizărilor ,,Elle Style Awards România 2020”.

De-a lungul carierei sale, artista Irina Rimes a reușit să devină remarcată nu doar prin talentul și vocea sa, ci și prin imaginea ei și ținutele vestimentare care îi conturează stilul de fiecare dată, atât în scenă, cât și la evenimentele private sau în cadrul ședințelor foto.

Cu ocazia evenimentului, Irina Rimes a mulțumit echipei organizatoare și echipei de profesioniști care au grijă de imaginea ei și, nu în ultimul rând, publicului și admiratorilor ei care au votat-o și i-au adus acest premiu important din cariera sa.

,,Mulțumesc pentru acest premiu, un premiu motivant, mulțumesc vouă echipei Elle Romania Roxana Voloseniuc Domnica Margescu Maurice Munteanu ca m-ați văzut demnă de nominalizare. Mulțumesc publicului care m-a votat și nu in ultimul rând, echipei mele care se ocupa mereu de imaginea mea Alex Ifimov Olivia Stoica”, a menționat Irina Rimes pe pagina sa de Instagram.

Un taximetrist din Ungheni a decedat, după ce a fost bătut de trei tineri beți
Articolul anterior
Moldova Agroindbank – o nouă locaţie, o nouă experienţă de banking
Articolul următor
Alte articole interesante