Irina Rimes a dezvăluit cum a luptat cu depresia și clipele de grea încercare din viața ei

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului. Are milioane de vizualizări pe youtube, iar piesele ei rulează pe toate posturile de radio. Însă viața artistei, în vârstă de 26 de ani, nu a fost mereu roz. Irina Rimeș a povestit într-un interviu pentru Antena Stars despre perioada în care s-a luptat cu depresia și clipele de grea încercare din viața ei.

separator

Și-a lăsat orașul natal, Soroca, pentru a-și încerca norocul în muzică la București, oraș în care nu cunoștea pe nimeni.

„A fost greu când am ajuns în Bucureşti. De obicei, oamenii vin aici la muncă şi la facultate, îşi fac prieteni. Eu nu am venit nici la una, nici la alta. Am avut depresia emigrantului. A durat această depresie un an, timp în care m-am ocupat cumva de mine stând în casă, nefăcând nimic. Mai bine spus nesocializând cu oamenii, cu lumea înconjurătoare. Investeam timp în mine, mă uitam la filme, filme documentare, citeam, făceam sport în casă. Făceam totul în casă, nu ieşeam pe afară. Ieșeam să cumpăr doar pâine și nu pentru mine, ci pentru cineva drag și mă uitam doar la seriale, citeam si mancam acceași mâncare dimineata, prânz și seara. Am slăbit atunci, arătam beton. Arătam foarte bine, eram suplă, foarte tonifiată și de fapt eram în mare depresie. Aveam depresia emigrantului într-adevar, dar abia după ce m-am mutat, dupa ce mi-am luat mașina și am început să conduc în București, atunci am simțit că Bucureștiul este casa mea și că eu pot să trăiesc aici liniștită”, a povestit Irina Rimeș la Antena Stars.

A învins depresia și a reușit să devină extrem de cunoscută în România. Drumul spre succes a fost însă presărat cu multe neajunsuri și multe sacrificii.

„Eu am muncit. Am fost şi în depresie, am fost şi am tăcut, nu am cântat deloc, am scris piese şi le vindeam cu 300 de euro interpreţilor şi celor buni şi celor mai puțini buni din Republica Moldova doar ca să facem un ban, să putem cumpăra un glet ca să facem o reparaţie într-un apartament că trăiam într-un loc unde nu se putea locui efectiv. Am făcut, am trecut prin toate astea. Am fost şi acolo jos, dar şi aici sus numai că eu nu mă plâng de toate astea şi mie mi se par lucruri normale, sunt lucruri prin care ar trebui să treacă un om ca să preţuiască ce e acolo sus. Până nu guşti ce e acolo jos, nu preţuieşti ce e acolo sus. Oamenii nu ştiu că, pentru a ajunge undeva, treci prin multe, chestii interesante care te formează (…) Am avut o perioadă horror, când mi-am pus la îndoială talentul”, a mărturisit artista.
Artista a povestit cum, înca de pe vremea când era la facultate la Chișinău, a bătut-o gândul să treacă Prutul și să vină în București pentru a se lansa în muzică. Din păcate, o dată ajunsă la București, Irina nu a rezistat și s-a întors acasă după câteva luni. Interpreta a povestit nu numai că nu s-a acomodat din prima.

„Nu le-am spus părinților. Am fugit pur și simplu. Am plecat. Am venit în România, am stat câteva luni, după care m-am întors acasă. Nu era nimic de făcut aici. Ne-am întors în Chișinău si am stat acolo o perioada. După ce am terminat facultatea, nu mai era nimic de facut acolo și am venit iar în București”, a povestit artista pentru libertatea.ro.

Rusia amenință că va ataca Polonia. Motivul

Rusia a amenințat că va ataca Polonia dacă vor fi instalate arme nucleare NATO pe teritoriul acestei țări, într-o nouă declarație agresivă a regimului de la Kremlin, făcută de această dată de adjunctul lui Lavrov, Serghei Riabkov, scrie digi24.ro.

„Extinderea practicii misiunilor nucleare comune ale NATO – indiferent care ţară sau ţări s-ar alătura celor care iau parte deja la această practică – are caracter pur destabilizator. Şi în fapt ameninţător”, a afirmat oficialul regimului criminal de la Kremlin, statul agresor care a comis un rapt teritorial în Ucraina și de doi ani bombardează civili în această țară. 

Riabkov susține că practica misiunilor nucleare comune ale ţărilor NATO în apropierea graniţelor statului agresor „exacerbează ameninţările de securitate”. „Şi nu mă refer la desfăşurarea permanentă, care şi ea este intens discutată de demagogi de la Varşovia. De aceea, toţi acei politicieni care discută acum cu entuziasm despre o astfel de schemă în Polonia şi mai departe, din propriile lor motive, trebuie să înţeleagă: mutările în această direcţie nu vor contribui la securitatea Poloniei, ci facilităţile respective vor deveni cu siguranţă o ţintă.

Vor fi în prim-planul planificării noastre militare”, a insistat oficialul statului agresor. Riabkov s-a referit la discuţiile care au loc cu privire la desfăşurarea de facilităţi nucleare ale NATO în Polonia ca fiind o „chestiune în evoluţie”. Rusia urmăreşte îndeaproape cum tratează Polonia această problemă, a mai spus el. Într-un interviu publicat luni de cotidianul Fakt, preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, a declarat că autorităţile poloneze au discutat în mod repetat cu SUA posibilitatea desfăşurării de arme nucleare în Polonia, în cadrul programului „nuclear sharing” al alianţei, adăugând că Polonia este gata să facă acest lucru dacă va fi necesar.

Lumina Sfântă va fi adusă în R. Moldova de Patriarhia Română cu o aeronavă specială

Credincioșii din Republica Moldova se vor putea bucura și în acest an de aducerea Sfintei Lumini de la Ierusalim, scrie jurnal.md.

Mitropolia Basarabiei informează enoriașii că o aeronavă specială va aduce Sfânta Lumină de la Ierusalim la București, Chișinău și Iași, cele trei capitale românești cu importanță istorică deosebită. Astfel, ierarhii Mitropoliei Basarabiei, împreună cu o delegație de clerici și credincioși, vor întâmpina într-o procesiune solemnă Lumina Sfântă la Aeroportul Internațional Chișinău.

Ulterior, Sfânta Lumină va fi distribuită către fiecare protopopiat și parohie din țară prin cele trei Centre Eparhiale (Chișinău, Bălți și Cahul). Detaliile despre programul evenimentului vor fi anunțate ulterior.

„Această aducere a Sfintei Lumini reprezintă un moment de profundă însemnătate spirituală pentru credincioșii din întreaga lume, oferindu-le ocazia să participe la sărbătoarea Învierii Domnului în mod autentic și binecuvântat. În această zi sfântă, credincioșii sunt încurajați să se alăture acestui moment de bucurie și să primească Sfânta Lumină cu inimile deschise și rugăciuni de mulțumire”, se spune într-un mesaj al Mitropoliei Basarabiei..

Reprezentanții instituției se roagă ca Învierea Domnului să aducă lumină, pace și nădejde în inimile tuturor credincioșilor din Basarabia.

Un reputat avocat din Moldova s-a stins din viață

Uniunea Avocaților anunță despre trecerea în neființă a colegei lor, avocata Aurelia Bagrin, scrie telegraf.md.

”În numele Uniunii Avocaților din Republica Moldova, transmitem sincere condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor. Suntem alături de ei, oferindu-le susținerea noastră necondiționată și sentimente de profundă compasiune. Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace”, este mesajul semnat de către Dorin POPESCU, președintele Uniunii Avocaților din Republica Moldova.

Aurelia Bagrin a deținut o diplomă de master în Drept. Ea a fost consilier juridic la Centrul de Drept al Avocaților și coordonatoarea proiectului “Ajutor Decentralizat pentru Refugiații Ucraineni”, implementat cu sprijinul Oxfam.

.

Lucrări de dezinsecție și deratizare au fost efectuate în peste 1200 de blocuri de locuit din Capitală
Articolul anterior
Friptură cu legume – o rețetă delicioasă, perfectă pentru o cină în familie
Articolul următor