Irina Rimes, fericită și îndrăgostită. Artista, sărutată de iubitul francez pe Coasta de Azur

Irina Rimes trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei francez, David Goldcher. Cei doi sunt de nedespărțit și, pentru că e vară, călătoresc mult împreună.

Artista a postat mai multe poze din vacanța pe Coasta de Azur, Franța, iar printre acestea a strecurat o fotografie în care David o sărută pe faimoasa moldoveancă, în Provence-Alpes-Côte d’Azur.

Irina Rimes este îndrăgostită și fericită mai mult ca oricând. Fanii se bucură pentru succesele artistei, atât pe plan sentimental, cât și muzical.

,,Recomand din suflet acest loc pentru cei care vor sa viziteze sudul Franței, te costa puțin sa ajungi aici și hoteluri găsești si ieftin, chiar dacă regiunea e scumpă. Eu sunt adepta vacanțelor active, vizitării locurilor care nu sunt neapărat pe harta turistică, mers pe jos, norocul meu este că nu am nevoie de un hotel de 5 stele ca să mă simt împlinită, excepție făcând doar hotelurile care reprezintă o experiența în sine.

Uneori și luxul este o experiență în sine, doar că nu ni-l permitem tot timpul. But thats me, probabil, când voi avea foarte mulți bani, îmi voi păstra obiceiurile; cel puțin de 10 ani încoace tot ce s-a schimbat în viața mea este doar prioritizarea activităților și a oamenilor din viața mea, în rest, micile plăceri au rămas cam la fel. Vă doresc tuturor ce-mi doresc și mie!”, le-a comunicat artista fanilor săi de pe Instagram.

Ce coafuri să porți pe caniculă
Articolul anterior
Tulpina indiană: autoritățile pregătesc reintroducerea a noi măsuri de prevenire a răspândirii infecției în țara noastră
Articolul următor
Alte articole interesante