Irina Rimes, internată cu hemoragie internă şi operată de urgenţă. ,,Să-mi ţineţi pumnii”

Irina Rimes a fost nevoită să-şi anuleze în ultimul moment concertul de Revelion de la Iaşi, după ce a fost internată de urgenţă în spital, cu hemoragie internă. Artista a intrat în operaţie marţi, în jurul orei 15.00, iar colegul ei Horia Brenciu i-a îndemnat pe fani să-i ţină pumnii.

separator
Irina Rimes a făcut chiar ea anunţul trist, printr-un video postat, marţi la prânz, pe contul personal de Instagram. Vizibil slăbită, cu cearcăne şi cu perfuzii la mână, Irina şi-a cerut în primul rând scuze pentru faptul că a fost nevoită să-şi anuleze concertul din noaptea de Anul Nou.

“Bună dimineaţa dragii mei! O dimineaţă mai puţin bună pentru mine, eu care m-am trezit la spital internată. Fac acest video ca să spun că-mi pare extrem de rău că programul meu din seara asta de la Iaşi se anulează. Am fost internată aseară în spital cu o problemă gravă de sănătate. Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. Probabil în două sau trei ore intru în operaţie, să-mi ţineţi pumnii şi vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion”, a spus artista cu vocea stinsă.

În jurul orei 15.00, colegul ei de la “Vocea României” a anunţat că Irina a intrat în operaţie şi i-a rugat pe toţi fanii emisiunii de la Pro TV să-i ţină pumnii.

“Astăzi n-o sa trec în revistă realizările mele din ultimul deceniu, ci aş vrea să vă spun că prietena și colega mea Irina Rimes a intrat în operație. Orice gând bun de-al vostru e binevenit și cred că va fi resimțit imediat. Sănătate, Irina! Sănătate tuturor! Un an nou frumos”, a scris Brenciu pe Facebook, potrivit click.ro.

Trupele paramilitare ruse Wagner au doborât elicopterul rusesc care a atacat coloana lor militară

Liderul mercenarilor Wagner, Evgheni Prigojin, care a lansat o rebeliune armată împotriva Statului Major rus, a declarat sâmbătă că forţele sale au doborât un elicopter militar al Rusiei, transmite AFP, potrivit agerpres.

„În acest moment, un elicopter a deschis focul asupra unei coloane civile; a fost doborât de unităţile lui Wagner”, a spus Evgheni Prigojin într-un nou mesaj audio, fără a preciza locul incidentului.

AFP nu a putut confirma veridicitatea acestor observaţii.

Anterior, Prigojin a susţinut, într-un alt mesaj audio, că şeful Statului Major, Valeri Gherasimov a dat ordin să fie bombardate unităţile Wagner, deşi acestea circulă printre vehicule civile.

Imagini cu soldați ruși dezarmați de mercenari Wagner: „Următorul pas este Moscova. Armata trece de partea poporului”. Se aud împușcături în orașul Voronej

În Voronej, mercenarii „Wagner” au preluat controlul asupra tuturor instalațiilor militare, relateaza agenția Reuters, care citeaza o sursă din cadrul serviciilor speciale ruse.

Grupul Wagner a declarat ulterior că a preluat controlul asupra unor instalatii militare rusesti din orasul Voronej, in sud-vestul Rusiei, afirmand ca „armata trece de partea poporului”. Anterior, guvernatorul regiunii Voronej declarase ca „un convoi de echipament militar se deplaseaza de-a lungul autostrazii federale M-4 Don”. M-4 este o autostrada care leaga Voronej si Rostov pe Don. Voronej se afla la nord de regiunea Rostov.

Imagini publicate pe Telegram si Twitter arata un convoi de vehicule ale Grupului Wagner la Voronej. Igor Strelkov (pe numele real Igor Ghirkin) a scris pe Telegram ca „”muzicienii” [fortele Wagner] au intrat in Voronej fara rezistență”. El adauga ca, daca asa stau lucrurile, „următorul pas este Moscova”.

Pe aplicatia de mesagerie Telegram circula imagini cu ceea ce se spune ca ar fi soldati ruși din regiunea Voronej, in sudul tarii, care au fost dezarmati de luptătorii grupului Wagner.

Atenție șoferi! Canicula „topește” drumurile. Pe o porţiune a traseului Chişinău-Bălţi s-au ridicat plăcile de beton

Canicula îşi lasă amprenta asupra drumurilor din ţară. Din cauza temperaturilor înalte, pe o porţiune a traseului Chişinău-Bălţi,  au apărut denivelări serioase, din cauza plăcilor de beton care s-au ridicat, scrie tv8.md. Nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru. Astfel de situații se înregistrează deseori în perioada de vară. 

Un şofer a postat pe rețele un scurt video, în care atenționează ceilalți participanți la trafic să circule cu atenție pe porțiunea din preajma raionului Călărași. Anterior, această porțiunea a mai fost afectată de caniculă. 

Din imaginile postate se vede că plăcile de beton s-au ridicat cu 15 – 20 de centimetri. Pe această porțiune, șoferii au pus crengi, până la intervenția drumarilor. Şoferii au fost nevoiţi să reducă viteza, pentru a nu provoca accidente rutiere. Unii au ocolit porțiunea de drum afectată, circulând pe marginea traseului.

Meteorologii au emis cod galben de viscol în noaptea de Revelion. Ce regiuni sunt vizate
Articolul anterior
Video! În seara de Revelion, în Chișinău vor circula troleibuze de epocă împodobite
Articolul următor