Irina Rimes, internată cu hemoragie internă şi operată de urgenţă. ,,Să-mi ţineţi pumnii”

Irina Rimes a fost nevoită să-şi anuleze în ultimul moment concertul de Revelion de la Iaşi, după ce a fost internată de urgenţă în spital, cu hemoragie internă. Artista a intrat în operaţie marţi, în jurul orei 15.00, iar colegul ei Horia Brenciu i-a îndemnat pe fani să-i ţină pumnii.

separator
Irina Rimes a făcut chiar ea anunţul trist, printr-un video postat, marţi la prânz, pe contul personal de Instagram. Vizibil slăbită, cu cearcăne şi cu perfuzii la mână, Irina şi-a cerut în primul rând scuze pentru faptul că a fost nevoită să-şi anuleze concertul din noaptea de Anul Nou.

“Bună dimineaţa dragii mei! O dimineaţă mai puţin bună pentru mine, eu care m-am trezit la spital internată. Fac acest video ca să spun că-mi pare extrem de rău că programul meu din seara asta de la Iaşi se anulează. Am fost internată aseară în spital cu o problemă gravă de sănătate. Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. Probabil în două sau trei ore intru în operaţie, să-mi ţineţi pumnii şi vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion”, a spus artista cu vocea stinsă.

În jurul orei 15.00, colegul ei de la “Vocea României” a anunţat că Irina a intrat în operaţie şi i-a rugat pe toţi fanii emisiunii de la Pro TV să-i ţină pumnii.

“Astăzi n-o sa trec în revistă realizările mele din ultimul deceniu, ci aş vrea să vă spun că prietena și colega mea Irina Rimes a intrat în operație. Orice gând bun de-al vostru e binevenit și cred că va fi resimțit imediat. Sănătate, Irina! Sănătate tuturor! Un an nou frumos”, a scris Brenciu pe Facebook, potrivit click.ro.

Meteorologii au emis cod galben de viscol în noaptea de Revelion. Ce regiuni sunt vizate
Articolul anterior
Video! În seara de Revelion, în Chișinău vor circula troleibuze de epocă împodobite
Articolul următor
Alte articole interesante