Irina Rimes a lansat videoclipul pentru piesa ,,Dorule”

Irina Rimes a lansat o nouă piesă pe care fanii au auzit-o în concerte, „Dorule”. Melodia începe ca un track romantic, o manifestare prin muzică pop a dorului şi dorinţei. Pe măsură ce piesa curge descoperim şi o altă latură a versificaţiei, care sună ca un „blestem din popor”.

separator
Irina Rimes îi doreşte unui necunoscut să „nu aibă nici iad şi nici rai”, dar şi să aibă tot ce vrea, în vreme ce nu are parte de nimeni.

Blestemul este folosit în folclorul românesc, în doine şi balade şi chiar şi în poezii celebre de Eminescu şi Arghezi. Una dintre cele mai cunoscute piese ale Mariei Tănase, „Cine iubeşte şi lasă” are câteva versuri ce pot fi interpretate ca blestem. Irina o apucă deci pe o rută interesantă cu această creaţie pop, care îmbina urările de nelinişte şi nefericire cu propria dorinţă şi angoasă pentru cel drag, scrie infomusic.ro.

Artista şi jurata de la „Vocea României” apare cu machiaj discret, un tricou simplu şi are aerul unei adolescente care visează cu privirea la posterele din camera sa. Vezi video!

În ce se transformă grăsimea atunci când slăbeşti?
Articolul anterior
Dansatorul Mihai Ungureanu a împlinit 15 ani!
Articolul următor
Alte articole interesante