Irina Rimes, premiată de revista Forbes România la categoria „30 sub 30”!

Moment emoționant pentru Irina Rimes. Aseară a avut loc Gala de premiere organizată de revista Forbes România. Moldoveanca a fost premiată, în cadrul evenimentului, la categoria  „30 sub 30” cei mai de succes tineri.

separator
S-a născut într-un sat din Republica Moldova și a absolvit Conservatorul din Chișinău, dar cariera sa muzicală a luat amploare în afara granițelor. Nu are o rețetă a succesului său, însă recunoaște că îi place să muncească, uitând, demult, numărul orelor petrecute în studio. Muzica este elementul principal în jurul căruia viața sa se învârte. „Îmi place să fac muzică, îmi place să muncesc, să mă zbat pentru mine și pentru oamenii mei. Nu știu cum s-au întâmplat lucrurile, probabil este vorba despre muzica și versurile mele în care se regăsesc oamenii”, afirmă Irina Rimes, potrivit Forbes România.

A început să cânte de mică, iar la 14 ani era frecvent invitată la diferite evenimente. Până la 19 ani a colindat toată Moldova și recunoaște că nu i-a fost deloc ușor, iar nu de puține ori a fost nevoită să doarmă prin gări. „Eram solistă la petreceri, dormeam des prin gări, ai mei nu știau. Nu știa nimeni, eram destul de inconștientă”, recunoaște Irina.

„Eram foarte inconștientă pentru că aveam dorințe mari pentru un talent atât de mic”, mai adaugă aceasta. S-a bucurat de susținerea părinților săi, care au făcut tot ce le-a stat în putință pentru ca Irina să își realizeze visul.Momentul în care a hotărât să intre pe piața din România nu a fost lipsit de probleme. Irina Rimes a semnat un contract în țara noastră, iar apoi a stat trei ani de zile, în care recunoaște că a trecut peste multe încercări. „Am fost de vreo 10 ori aproape să mă las de muzică din cauza condițiilor financiare”, spune Irina. Întreaga sa existență s-a schimbat după ce „am ajuns să fac parte din familia Quantum și atunci a început totul să se reliefeze. Dar nu mi-a părut grea niciodată perioada aceea. Eram fericită într-un alt fel. Aveam ziua de mâine și oameni frumoși în jurul meu și o iubire cât un munte.”

La doar 27 de ani, Irina a realizat și a trăit cât alții într-o viață. Nu a renunțat niciodată la visul său și a continuat să compună muzică până când a reușit să se facă auzită. Versurile pe care le scrie artista sunt extrem de sensibile și sincere, iar dacă vrei să o cunoști cu adevărat pe Irina nu trebuie decât să-i asculți piesele. Spune că a reușit să se remarce prin autenticitate și sinceritate. „Eu nu pot fi altfel decât așa, fac asta și în versurile mele. Am și suferit din cauza asta. Dar oamenii apreciază și eu apreciez când cineva este sincer cu mine.”

A compus pentru numeroși artiști din România printre care Inna, Antonia, Nicoleta Nucă, Alina Eremia, Andra, Karmen și Giulia, iar lista nu se oprește aici. Până acum a reușit să strângă sute de milioane de vizualizări pe canalul său de YouTube, plus alte 16 milioane pe canalul Quantum Music. Irina Rimes consideră că cea mai mare realizare a sa este fericirea familiei sale și a colaboratorilor săi. „Le place să lucreze cu mine, iar mie îmi place să lucrez cu ei. Atunci când toată lumea e mulțumită, eu sunt fericită”, afirmă artista.

De curând, Irina și echipa sa au semnat un contract în Franța, iar muzica sa va răsuna, în curând, și în limba franceză. Când nu se află în studio și nu compune muzică, Irinei Rimes îi place să „piardă vremea” studiind istorie, fizică, franceză, pian și să citească.

Citește interviul integral pe forbes.ro.

Savanţii chinezi au creat maimuţe cu ”creier de om”
Articolul anterior
Un bărbat din Chișinău îi îndeamnă pe deputați să doneze un salariu pentru fiica sa
Articolul următor
Alte articole interesante