Irina Rimes s-a mutat în casă nouă! Imagini din locuința de vis a vedetei

Irina Rimes s-a mutat de curând la casă nouă, moldoveanca faimoasă pe ambele maluri ale Prutului și-a deschis ușile locuinței sale pentru jurnaliștii de la A List Magazine. Artista stabilită în București spune că acum și-a găsit locul în care să se simtă acasă. În același timp, spune că s-ar simți bine oriunde, cât timp are cu ea lucrurile și ființele dragi!

separator

Irina Rimes locuiește într-o casă spațioasă decorată cu elemente moderne, în care totul este aranjat confortabil și cu bun gust. Artista a dezvăluit că la începutul carierei a stat într-o cameră foarte mică și a muncit mult ca azi să fie proprietara unei casei la care a visat mult.

„Mi-aduc aminte când locuiam în Crângași, locuiam într-o locuință foarte mică, nu știu, de 2 pe 3, ceva de genul ăsta, și mi-adusesem de acasă un covor, perdele de la mama, aveam un calculator din ăla vechi, dar vechi, care atunci când pornește se aude ca o mașină. Aveam un pat de spirală și simțeam spiralele atunci când mă băgam în el, dar aveam cearșafuri acasă de la mama.

Cred că vreo trei luni am stat închisă în camera aia și mâncam hrișcă fiartă cu apă ca să nu mă îngraș, eram la dietă. Mâncam hrișcă, două felii de parizer prăjite fără ulei și un iaurt și seara dacă aveam chef de ceva dulce piure de fructe și ce crezi, am fost fericită așa! În cămăruța aia, cu luminițe de Crăciun cu covorul de la mama, o oglindă improvizată, aveam locul meu unde mă făceam frumoasă. Dar era locul meu și mă simțeam fericită pentru că aveam lucrurile mele în camera aia”, a declarat Irina Rimes.

Vezi video!

sursa video: Storia.ro

Prima reacție a Melaniei Trump, după ce soțul ei a pierdut alegerile
Articolul anterior
Încă un lucrător medical din Moldova, răpus de Covid: ,,A plecat prea devreme dintre noi”
Articolul următor
Alte articole interesante