Irina Rimes și Carla’s Dreams, moldovenii au câștigat cele mai multe titluri la Media Music Awards 2017!

Cea de-a șasea ediție a Galei premiilor Media Music Awards 2017 a avut loc aseară, în Bucuresti, pe terasa Park Lake. Spectacolul a adus în scenă cei mai apreciați artiști ai anului din România, cu cele mai multe difuzări pe radio și TV și cele mai multe vizualizări pe Youtube. Gala a debutat cu tradiționalul moment al covorului verde, pe care au pășit artiștii și vedetele din showbiz.

separator

Irina Rimes și Carla’s Dreams au luat cele mai multe titluri la Media Music Awards 2017, la mai multe categorii.

Titlul Best New Artist a fost câștigat de Irina Rimes. Astfel, moldoveanca s-a clasat pe prima poziție în topul nominalizărilor și câștigătorilor.

Irina Rimes a mai obținut titlul ProFm Award.

Totodată, trupa Carla’s Dreams a câștigat alte 4 titluri la Media Music Awards 2017 (cele mai multe titluri obținute de către un artist):

1. Best Song – piesa Imperfect

2. Best Group  – Carla’s Dreams

3. Summer Hit – Carla’s Dreams – Până la sânge

4. Spring Hit – Carla’s Dreams – Antiexemplu

,,Unul dintre aceste două premii și anume cel pentru “Best new artist “, este pentru Andi Banica, Raluka, ZAGGA, Lu-K Beats, Alex Cotoi! Familia Quantum: Pentru toți oamenii care au muncit la muzica mea! Celălalt este pentru mine, pentru că îmi aparține meritul de cea mai simpatică artistă ) și bineînțeles ambele sunt dedicate vouă, celor care ma susțineți!”, a declarat extrem de emoționată moldoveanca Irina Rimes.

Vezi mai multe imagini din timpul spectacolului:

https://youtu.be/yzKjogkhnDE

Meteorologii anunță o ușoară încălzire a vremii
Articolul anterior
30 de proverbe chinezești care te vor ajuta mereu să faci alegeri corecte în viață
Articolul următor
Alte articole interesante