Irina Shayk i-a spus ,,adio” lui Bradley Cooper?

Irina Shayk, fotomodel al casei de modă Victoria’s Secret, în vârstă de 33 de ani, s-a despărţit de actorul american Bradley Cooper, în vârstă de 44 de ani, după patru ani de relaţie, timp în care au devenit părinţii unei fetiţe pe nume Lea De Seine.

separator
Irina Shayk a decis să pună capat poveştii de dragoste pe care a trăit-o alături de Bradley Cooper. Top-modelul s-a mutat din casa iubitului ei împreună cu fiica lor, în vârstă de doi ani. Informaţia privind despărţirea acestora a fost oferită de către o sursă pentru publicaţia britanică The Sun.

Potrivit sursei, atmosfera din cuplu era una tensionată de o bună perioadă de timp, lucru care a determinat-o pe Irina să se mute din apartamentul pe care îl deţinea. „Lucrurile s-au răcit semnificativ între Bradley şi Irina. Nu se înţeleg bine de câteva luni şi Irina a decis că ar fi mai bine să se mute în propriul apartament”, a declarat sursa, potrivit okmagazine.ro.

Deocamdată cei doi nu au comentat zvonurile, dar e puțin probabil să o facă public. Cooper a fost căsătorit cu actriţa Jennifer Esposito, din 2006 până în 2007. La rândul ei, rusoaica Irina Shayk a fost implicată într-o relaţie de cinci ani cu fotbalistul Cristiano Ronaldo, cei doi despărţindu-se la începutul anului 2015.

Ai crezut că sunt inofensivi? Vezi câte substanțe chimice se conțin în pufuleți
Articolul anterior
Ca-n filme! La 3 ani de căsnicie, Xenia Deli a publicat imagini inedite de la nuntă
Articolul următor
Alte articole interesante