Irina și Serghey Kovalsky au lansat o piesă nouă – o declarație emoționantă de dragoste pentru copii de la părinții lor!

Irina și Serghey Kovalsky, membrii formației ,,Lume”, au lansat o piesă emoționantă pentru părinți și copiii lor. Acum, când sunt în așteptarea celui de-al treilea bebeluș, cuplul demonstrează cât de mult își iubesc propriii copii, ca de altfel toți părinții. Nimic nu poate răsuna mai duios și încântător decât o melodie – o declarație de dragoste pentru copii din partea celor care le-au dat viață.

separator
Melodia este o dedicație deosebită pentru părinții care cresc fii și fiice, pentru existența cărora le datorează fericirea lor, tot ce este mai frumos în viață și, desigur, căldura cuvintelor ,,Tată”, ,,Mamă”. Copiii sunt comorile noastre, motivul pentru care zâmbim și iubim necondiționat.

Opriți timpul în loc pentru câteva clipe și trăiți mesajul acestei melodii emoționante, cu un gând bun și o binecuvântare către copii, fie că îi aveți alături, fie că sunt departe, dar le simțiți dorul și căldura.

„Лучшие сын и дочь” – o piesă care ajunge la toate inimile mamelor și taților!

Irina Rimes a interpretat în premieră o piesă scrisă pentru mama sa, la concertul online ,,Cosmos”
Articolul anterior
Accident grav în Chișinău: sunt opt răniți
Articolul următor
Alte articole interesante