Irina Tarasiuc și Serghey Kovalsky au filmat un videoclip în Egipt! Video

Irina Tarasiuc și Serghey Kovalsky formează un cuplu frumos pe scenă, dar și în viața reală. Cei doi reușesc să păstreze focul dragostei, fiind unul din cele mai admirate și solide cupluri din showbizul de acasă.

separator

Irina și Serghey, membrii formației ,,Lume”, și-au petrecut, recent, vacanța în Egipt. Cei doi au călătorit, dar și au surprins frumusețile destinației în cel mai nou videoclip, lansat la piesa ,,Piramida”.

Pasionali și romantici, îmbrăcați în ținute tradiționale orientale, soții Kovalsky și-au dezlănțuit sentimentele unul pentru celălalt, într-o poveste de dragoste pe care mulți dintre noi o trăiesc.

„Demult nu am filmat clipuri pentru piesele noastre romantice. Avem mari emoții și sperăm să vă placă”.

,,Familia este, de fapt, piramida pe care soțul și soția o construiesc zi de zi! Aceasta este o muncă foarte dificilă și grea! Dar cine suntem noi fără familia noastră? Care este semnificația vieții atunci? Aveți grijă unul de celălalt și construiți iubirea Piramidei cu dragoste!”, a menționat Irina, în descrierea videoclipului.

Vizionare plăcută!

Muzică, concursuri, excursie și alte surprize! În acest weekend, distrează-te împreună cu toată familia la Marele Picnic cu trupa TAXI de la Mileștii Mici
Articolul anterior
Tatiana Țîbuleac a devenit câștigătoarea Premiului European pentru Literatură, cu romanul ,,Grădina de sticlă”!
Articolul următor
Alte articole interesante