Își doresc al treilea copil? Andra și Cătălin Măruță, unul dintre cele mai carismatice cupluri: ”Copilul este o binecuvântare”

Andra și Cătălin Măruță au deja doi copii, dar este posibil să nu se oprească aici. David, 11 ani, și Eva, 7 ani, ar putea avea un frăţior sau o surioară.

Cântăreața a vorbit despre posibilitatea de a avea al treilea copil cu prezentatorul de la Pro TV.

Va naşte Andra pentru a treia oară?

Un fan a întrebat-o pe Andra dacă își dorește să devină mamă pentru a treia oară. Andra a mărturisit că nu are în plan acest lucru, dar nu se știe ce rezervă viitorul, scrie redactia.ro.

„Mai ai de gând să faci un copil cu Măruță?”, au întrebat fanii, iar ea a răspuns:

Nu văd bine întrebarea (n.r. râde). Nu avem în plan acest lucru, dar niciodată să nu spui niciodată. David vrea un frate, eu nu zic nu. Să fie grădiniță aici de copii. Copilul este o binecuvântare, dar vine când vrea Dumnezeu”, a spus Andra, pe Instagram.

Eva şi-ar dori o surioară

Fiica ei, Eva, care era de față, a reacționat: „Eu vreau să am o soră. Eu zic să faci doi copii atunci”, a adăugat micuța. Ulterior, Andra a mai spus că atât ea, cât și soțul ei nu s-au gândit să își mărească familia. Mai în glumă, mai în serios, Eva i-a spus mamei sale că ar fi bine să mai aibă încă doi copii.

Andra a vorbit și despre infidelitate. Ea consideră că singurul lucru rău pe care soțul ei ar putea să-l facă ar fi să o înșele, chiar și așa, ea ar putea să-l ierte. De asemenea, vedeta nu încurajează femeile să stea lângă partenerii agresivi.

În prezent, Cătălin Măruță prezintă emisiunea „La Măruță”, la Pro TV, iar Andra e jurat la „Românii au talent”, emisiune care va începe pe 20 ianuarie, la Pro TV.

Moldova va beneficia de un împrumut de 25 milioane de euro din partea BERD pentru gestionarea deșeurilor solide

Republica Moldova va beneficia de un împrumut din partea Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) în valoare de 25 milioane de euro pentru realizarea proiectului ,,Deșeuri solide în Republica Moldova”. Parlamentul a votat, în ambele lecturi, proiectul de lege pentru ratificarea Acordului de împrumut dintre Guvern și BERD.

Un mediu sănătos începe de acasă. Precolectează selectiv deșeurile, ai  grijă de planetă!

Beneficiarii proiectului vor fi autoritățile publice locale și populația din raioanele Ungheni, Nisporeni, Călărași, Edineț, Dondușeni, Ocnița, Briceni, Cahul, Cantemir, Taraclia, precum și cele din Găgăuzia. Populația din localitățile respective va beneficia de colectarea selectivă a deșeurilor solide, iar accentul va fi pus pe tranziția către economia circulară.

Proiectul va fi implementat pe parcursul anilor 2023-2027.

Ursula von der Leyen anunță că va fi înființat la Haga un centru internațional pentru urmărirea penală a crimelor din Ucraina

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunțat că la Haga va fi înființat un centru internațional pentru urmărirea penală a crimelor din Ucraina, relatează The Guardian, scrie G4Media.ro.

Von der Leyen Says Ukraine's EU Bid Advancing During Kyiv Visit - Bloomberg

Von der Leyen se află la Kiev, unde, împreună cu alți oficiali UE, se află în vizită pentru a-și arăta sprijinul și a promite ajutor militar, financiar și politic pentru Ucraina înainte de aniversarea unui an de la începerea războiului.

„Ea va coordona colectarea de probe, va fi integrată în echipa comună de anchetă, care este sprijinită de agenția noastră Eurojust”, a afirmat ea.

Cel mai lung tunel feroviar și rutier subacvatic din lume va lega Germania și Danemarca: Proiectul, gata până în 2029

Danemarca și Germania vor fi legate în curând printr-un tunel subacvatic lung de 18 kilometri. Tunelul Fehmarnbelt va fi cel mai lung tunel feroviar și rutier combinat din lume când va fi finalizat în 2029, scrie Euronews.ro.

Acest proiect de 10 miliarde de euro – care traversează o porțiune a Mării Baltice cunoscută sub numele de „Centura Fehmarn” – va conecta Rødbyhavn din insula daneză Lolland și Puttgarden din nordul Germaniei.

Tunelul va reduce timpul de călătorie din Germania către Danemarca

Tunelul, denumit oficial Fehmarnbelt Fixed Link, va avea două autostrăzi cu două benzi și două șine electrificate.

Călătoria prin ea va dura șapte minute cu trenul și 10 minute cu mașina, evitând o ocolire de 160 de kilometri pe continentul danez. Timpul de călătorie cu trenul de la Hamburg în Germania la Copenhaga în Demarca va fi redus de la aproximativ cinci ore la mai puțin de trei.

O legătură rutieră va înlocui un serviciu de feribot incredibil de aglomerat care transportă milioane de pasageri pe an, reducând timpul de călătorie cu aproape o oră.

Danemarca intenționează, de asemenea, să construiască linii electrice de mare viteză către și din tunel. Și serviciile de tren vor continua pe lângă granița daneză către Suedia, Norvegia și Finlanda.

Cum va fi construit tunelul Fehmarnbelt?

Ideea de a lega Germania de Danemarca printr-un tunel nu este nouă. După 10 ani de planificare, construcția a început în 2020 pe partea daneză și apoi în 2021 pe partea germană.

Tunelul va costa în total 10 miliarde de euro, Uniunea Europeană contribuind cu 1,1 miliarde de euro la proiect.

Acesta va fi asamblat la 40 de metri sub Marea Baltică folosind 89 de secțiuni masive de beton. Acestea vor fi pre-construite pe uscat și apoi coborâte în apă cu ajutorul unei macarale. Femern A/S, compania daneză de stat responsabilă de proiect, speră că va fi gata să cufunde prima dintre aceste secțiuni până în 2024.

Odată ce acestea sunt la locul lor, secțiunile de beton vor fi montate împreună și vor fi instalate alte elemente precum șinele de cale ferată, ventilația și camerele de luat vederi.

Unele grupuri de mediu au pus sub semnul întrebării impactul tunelului asupra vieții sălbatice din Centura Fehmarn – o zonă protejată a UE.

Temperaturi ”anormale” sunt înregistrate în Siberia, Ural și regiunea Volga! Se așteaptă efecte dramatice
Articolul anterior
O femeie şi-a recuperat poşeta pierdută în urmă cu 40 de ani. Ce a mai găsit în interior
Articolul următor